- 29 Mart 2022
- 56
- 37
- 3
- 34
- Konu Sahibi 10760052marla
-
Umudunu kırmak istemiyorum ama benimde testim böyle çıktı hatta atayım istersen. Kan testinde negatifti
Umudunu kırmak istemiyorum ama benimde testim böyle çıktı hatta atayım istersen. Kan testinde negatifti
Ama tabi siz belki hamile olabilirsiniz onu Allah bilir yeniden test yaparsınız inşallah hamilesinizdir. Ben de böyle görünce çok umutlanmıstımmolabilir tabiki siz bana gerçekleri söylüyorsunuz:)
benimde sağlıklı olacağını düşünmüyorum rahim filmi çektirmiştim temiz çıktım ama radyosyandan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum doktorum bu ay denemeyin demişti ama .....Canım idrar testin pozitif %90 fakat adet gecikmesin den önce çıkan pozitif sonuç çok üzebiliyor muhtemelen çok yeni daha kanla garantileyen bilirsin fakat adet gecikmesinden önce yapılan testlerde kimyasal gebelik yaşayıp sevinip sonra üzülme durumu olabiliyor bende bi kac ay önce adetten bi kac gun önce pozitif gördüm kanla netleştirdim ama çok yeni idi ve tutunmadı beta yükselmeye devam etmedi . Kimyasal gebelikmis insalalh seninki sağlıklı bir gebeliktir ama üzülmemek için icin adet gecikmesinin üzerinden min 5 gün geçince tekrar yapmanı ve kan testini yapmanı öneririm
allah korusun da sağlıklı olsun yeter doktor beni korkuttubenimde sağlıklı olacağını düşünmüyorum rahim filmi çektirmiştim temiz çıktım ama radyosyandan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum doktorum bu ay denemeyin demişti ama .....
Merhaba şuan böyle dizin beta hgc kaçtı acabaCanım idrar testin pozitif %90 fakat adet gecikmesin den önce çıkan pozitif sonuç çok üzebiliyor muhtemelen çok yeni daha kanla garantileyen bilirsin fakat adet gecikmesinden önce yapılan testlerde kimyasal gebelik yaşayıp sevinip sonra üzülme durumu olabiliyor bende bi kac ay önce adetten bi kac gun önce pozitif gördüm kanla netleştirdim ama çok yeni idi ve tutunmadı beta yükselmeye devam etmedi . Kimyasal gebelikmis insalalh seninki sağlıklı bir gebeliktir ama üzülmemek için icin adet gecikmesinin üzerinden min 5 gün geçince tekrar yapmanı ve kan testini yapmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?