- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
Evet, genelde 5-10 dakikadan sonraki sonuçlar geçersizdir maalesef.Arkadaşlar bugün gebelik testi yapmaya karar verdim. Ucuz 5 TL'lik bir gebelik testi aldım. Geçen ay 15 Mart'ta adet olmuştum. Bugün yaptığım testi biraz bekledim ama çizgi çıkmayınca çıkmaz diye ümidimi kesip çöpe atmıştım. Sonra evi falan süpürdüm. Merak edip acaba erken mi attım diye bakmak istedim ve sonuç böyleydi. Evi falanda süpürdüm ettim, 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Acaba yanlış sonuç çıkmış olabilir mi?
Ama şuda var 5 dakika bekleyin yaziyor testte. Ben 2 dakika falan geçti attım hemen. Belkide attıktan 1-2 dakika sonra çıktı bilememEvet, genelde 5-10 dakikadan sonraki sonuçlar geçersizdir maalesef.
Baya koyu ama bu.. bir daha yapın diğer günler 5 dakikada takip edinAma şuda var 5 dakika bekleyin yaziyor testte. Ben 2 dakika falan geçti attım hemen. Belkide attıktan 1-2 dakika sonra çıktı bilemem
sanmam bunda barız var 10/15 dakka bekleyın hemen atmayın bnce gebelık varArkadaşlar bugün gebelik testi yapmaya karar verdim. Ucuz 5 TL'lik bir gebelik testi aldım. Geçen ay 15 Mart'ta adet olmuştum. Bugün yaptığım testi biraz bekledim ama çizgi çıkmayınca çıkmaz diye ümidimi kesip çöpe atmıştım. Sonra evi falan süpürdüm. Merak edip acaba erken mi attım diye bakmak istedim ve sonuç böyleydi. Evi falanda süpürdüm ettim, 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Acaba yanlış sonuç çıkmış olabilir mi?
canın bence var bi tane daha test yap istersen ya da yarın yapArkadaşlar bugün gebelik testi yapmaya karar verdim. Ucuz 5 TL'lik bir gebelik testi aldım. Geçen ay 15 Mart'ta adet olmuştum. Bugün yaptığım testi biraz bekledim ama çizgi çıkmayınca çıkmaz diye ümidimi kesip çöpe atmıştım. Sonra evi falan süpürdüm. Merak edip acaba erken mi attım diye bakmak istedim ve sonuç böyleydi. Evi falanda süpürdüm ettim, 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Acaba yanlış sonuç çıkmış olabilir mi?
Canım bnce var çünkü kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor testi yarın ilk idrarla tekrarlaArkadaşlar bugün gebelik testi yapmaya karar verdim. Ucuz 5 TL'lik bir gebelik testi aldım. Geçen ay 15 Mart'ta adet olmuştum. Bugün yaptığım testi biraz bekledim ama çizgi çıkmayınca çıkmaz diye ümidimi kesip çöpe atmıştım. Sonra evi falan süpürdüm. Merak edip acaba erken mi attım diye bakmak istedim ve sonuç böyleydi. Evi falanda süpürdüm ettim, 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor testte. Acaba yanlış sonuç çıkmış olabilir mi?
Ayyy inşAllahCanım bnce var çünkü kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor testi yarın ilk idrarla tekrarla
Ayy çok sağolun, sabah mi yapılması lazım, eşime desem gelirken alsa sonuç yanlış çıkar mı ki ilk idrarla olmadığı icinKuruma çizgisine benzemiyor bence var gibi geldi bana.
Ayyy inşAllahCizginiz belirgin ve pembe kuruma cizgisi boyle olmaz yarin sabah ilk idrarla tekrar test yapin ama bana gebesiniz gibi geldi
Yarın ilk idrarla yap inşallah çıkar. Ne zamandır istiyorsunuz?Ayy çok sağolun, sabah mi yapılması lazım, eşime desem gelirken alsa sonuç yanlış çıkar mı ki ilk idrarla olmadığı icin
İlk idrarla olması şart mı pekicanın bence var bi tane daha test yap istersen ya da yarın yap
5 aylık evliyim ama ilk 2 ay ağır enfeksiyonum oldu. Vajinal yara da oldu ve ilişkiye giremedim. Antibiyotikler penisilinler çok kullandım. Son 2-3 aydır istiyorum diyeyimYarın ilk idrarla yap inşallah çıkar. Ne zamandır istiyorsunuz?
daha net sonuç verir hormon birikimi olduğu için. Batın ne zamandı?İlk idrarla olması şart mı peki
Cizgin belirgin bayağı, varsa zaten çıkar bence beklemene gerek yok.idrarini tut 2 3 saat yap bence bu koyuluga çıkacaktır.İlk idrarla olması şart mı peki
Bence gebesiniz. Normal test yapacaksanız sabah ilk idrarla yapın o zaman doğru sonuç verecektir.5 aylık evliyim ama ilk 2 ay ağır enfeksiyonum oldu. Vajinal yara da oldu ve ilişkiye giremedim. Antibiyotikler penisilinler çok kullandım. Son 2-3 aydır istiyorum diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?