Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmus canim bence yarin yapablrsn ya da gun icinde yapsana tekrar at bize?
Tamamdır eşime söyledim gelirken alırsa yine yapacağım, bide sabah yaparım her ihtimale karşı. Bu zamana kadar ben sürekli yapıyordum herşeyden şüphelenip ve çöpten ilk alışım değil. Bu zamana kadar en ufak çizgi bile çıkmamıştı çöpten alıp alıp bakmıştım. Bende var diye hissediyorum ama yarın kan vereceğim inşaallah sağlık ocağına

Ben de de hic cikmadi. Silik cizgi bile oyuzden bu var demek oluyor ins canim suan aksam bile yapsan cikar bence cok silik degil

Canim bence de var hayirli olsun inşallah birdahaki testin daha da koyu çıkar. Bu arada okuduğum topiklerde bazi arkadaşlar yazmış. Testi negatif diye atıp baktığında çift çizgiyi gören çoğu kişide hamilelik olmus :) inşallah bebegin seninledir

İlk idrarla yaparsan kesin sonuç alırsın ama var var rahat ol
İnşAllah vardır, çünkü 2 dakika falan bekleyip attım. Hiç çizgi bile görmemiştim bu zamana kadar. Acaba attıktan 1-2 dakika sonra mi çıktı. İnşAllah doğrudur Rabbim dualarımı kabul eder inşAllah. Bu ay 2 sefer rüyalarımda hamile gördüm kendimi. Hadi bakalım bidaha yapacağım atarım buraya inşAllah

İnşallah gönlünde ki olur canım. Kuruma çizgisi böyle olmuyor beyaz gölge gibi oluyor. Bu baya pembe yani yarın sabah yap sonra kan ver

Bence var canım git tekrar yap yada günün geçince kan ver . Çünkü kuruma çizgisine benzemiyor bu .

bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum

Eklentiler

• 20210412_095757.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…