- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
-
Sağol canım benim amin insallah haber edeceğim insallah guzel haberlerle gelirimTüm yüreğimle amin aynı şeyleri bende senin için istedim canım hayırlısı olsun hayırsızsa hiç olmasın haberlerini bekliyorum bana her zaman yazabilirsin
sankı golge var canım, bat ne zaman ?Eki Görüntüle 2983054
Kızlar adetime 3 gün var şu ucuz kaset testlerden aldım sonuç bu çıktı siz ne görüyorsunuz
sankı golge var canım, bat ne zaman ?
sen yarın ve dıger gun tekrarla,9 unda canım bugün de yaptım böyle çıktı
bugün gidip test versem misen yarın ve dıger gun tekrarla,
görünüyor silik çizgi
Canım benimde reglime 3 gün var dün ve bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Reglimin geçmesini bekleyeceğim.28-29 unda döllenme olmuş gözüküyor benimki. Geç döllenme olduğu için silik çıkıyorEki Görüntüle 2983054
Kızlar adetime 3 gün var şu ucuz kaset testlerden aldım sonuç bu çıktı siz ne görüyorsunuz
yani gebelik olmamış oluyor o zamanCanım benimde reglime 3 gün var dün ve bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Reglimin geçmesini bekleyeceğim.28-29 unda döllenme olmuş gözüküyor benimki. Geç döllenme olduğu için silik çıkıyor
Geç döllenme olmuş oluyor bende bekliyorum reglim geçsin diye daha net çıkar. Daha yeni olduğu için hormon seviyesi idrar da hemen çıkmaz yavaş yavaş salgılama olur. Dayanabilirsen reglinin geçmesini bekle bende bekliyorum çünkü :)yani gebelik olmamış oluyor o zaman
9una az kalmıs bnde yarında test yap kan ver kuzmbugün gidip test versem mi
Bugün yaptığın testte birazcık daha belli olmaya başlamış çizgi, henüz çok erkendir, geçen ay bende silik bir çizgiyle öğrenmişti kan testi 25 çıkmıştı, bence reglin bi kaç gün geçene kadar bekle, çok erken daha çünkübugün gidip test versem mi
sılık çizzgi var canım ne guzel ya :)Canım benimde reglime 3 gün var dün ve bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Reglimin geçmesini bekleyeceğim.28-29 unda döllenme olmuş gözüküyor benimki. Geç döllenme olduğu için silik çıkıyor
evet sonrada yukselcekmı dıye telaş edıyor ınsanBugün yaptığın testte birazcık daha belli olmaya başlamış çizgi, henüz çok erkendir, geçen ay bende silik bir çizgiyle öğrenmişti kan testi 25 çıkmıştı, bence reglin bi kaç gün geçene kadar bekle, çok erken daha çünkü
tamam canım çok sağol teşekkürlerBugün yaptığın testte birazcık daha belli olmaya başlamış çizgi, henüz çok erkendir, geçen ay bende silik bir çizgiyle öğrenmişti kan testi 25 çıkmıştı, bence reglin bi kaç gün geçene kadar bekle, çok erken daha çünkü
tamamdır beklerim ne olucak hayırlısı olsun bakalımGeç döllenme olmuş oluyor bende bekliyorum reglim geçsin diye daha net çıkar. Daha yeni olduğu için hormon seviyesi idrar da hemen çıkmaz yavaş yavaş salgılama olur. Dayanabilirsen reglinin geçmesini bekle bende bekliyorum çünkü :)
benimki önce yükseliyo gibiydi, sonra yükselmedi, kimyasal oldu, kan vermekten delik deşik olmuştum.. yani regl gecikmeden kan vermek mantıklı değilevet sonrada yukselcekmı dıye telaş edıyor ınsan
evet onu bende yaşadım çok erken davranmamak lazımbenimki önce yükseliyo gibiydi, sonra yükselmedi, kimyasal oldu, kan vermekten delik deşik olmuştum.. yani regl gecikmeden kan vermek mantıklı değil
bende reglden 4gun once ogrenmıstım 24 tu snra 14 dustu dedıgın gıbı sonra tekrar verdım, kımyasal gecırmıstım bnde kasımdabenimki önce yükseliyo gibiydi, sonra yükselmedi, kimyasal oldu, kan vermekten delik deşik olmuştum.. yani regl gecikmeden kan vermek mantıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?