- 29 Aralık 2021
- 1.139
- 841
- 53
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
-
sılık çizzgi var canım ne guzel ya :)
Bu ay durumlar nasıl, 9 unda regl bekliyorum, kasık ağrılarım ve şişkinliğim var, sanırım bu ay olmadı benimbende reglden 4gun once ogrenmıstım 24 tu snra 14 dustu dedıgın gıbı sonra tekrar verdım, kımyasal gecırmıstım bnde kasımda
takıp edlınce kollarım delık desık olmustu benımde.evet ya en azından regl gunu yada bır gun once vermek lazım
şöyle düşün bence , inşallah vardır, ki varsa ve sağlıklı bir bebek oluşuyorsa, zaten bu devam edecektir. Tevekkül edip rahat ol bence, inşallah sağlıklı ilerlesinBen 24 ünde doktora gitmiştim yumurtlamışsın denildi gün aşırı birliktelik önerdi bana bu sırada folik asite başladım. Bir uygulama kullanıyordum o beni yanılttı tarihleri yanlış gösterdi başka bir uygulamaya geçtim direk doğru olanı gösterdi. 28-29 unda yumurta çatlamış o sırada da birliktelik olmuştu. Ve o zaman hamile kalmışım . Diğer uygulama çok ama çok yanılttı benidayanamadım 3 ocakta gittim kan verdim 0.100 çıktı merak ettim yükseliyor mu diye 5 ocakta da 0.100 çıktı değerim. Kafam allak bullak olmuştu dayanamadım test yaptım dün silik çizgi belirdi şok oldum kuruyunca suya felan tuttum gitmedi . Bu sabahta emin olmak için tekrar yaptım yine silik çiZgi şuan hesaplarıma göre 11 gün olmuş.
Şimdi regşim 9 ünde gösteriyor reglim geçsin direk evde test var tine yapacağım koyulaşmış mı diye. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin :)
Not: kendimi hep hamile hissettim rüyalarımda gördüm. 2 kız arkadaşımda görmüş rüyasında beninasıl dayanırım bilmiyorum reglim geçsin diye.
cok erken vermıssın canımm, yumurtlama olsa bıle rahme turunması 7 gun zaten. 12-13de eger gec dollenme yok ıse cıkıyor. 11 günde cıkması normal.. hadı bıze guzel haberlerle donBen 24 ünde doktora gitmiştim yumurtlamışsın denildi gün aşırı birliktelik önerdi bana bu sırada folik asite başladım. Bir uygulama kullanıyordum o beni yanılttı tarihleri yanlış gösterdi başka bir uygulamaya geçtim direk doğru olanı gösterdi. 28-29 unda yumurta çatlamış o sırada da birliktelik olmuştu. Ve o zaman hamile kalmışım . Diğer uygulama çok ama çok yanılttı benidayanamadım 3 ocakta gittim kan verdim 0.100 çıktı merak ettim yükseliyor mu diye 5 ocakta da 0.100 çıktı değerim. Kafam allak bullak olmuştu dayanamadım test yaptım dün silik çizgi belirdi şok oldum kuruyunca suya felan tuttum gitmedi . Bu sabahta emin olmak için tekrar yaptım yine silik çiZgi şuan hesaplarıma göre 11 gün olmuş.
Şimdi regşim 9 ünde gösteriyor reglim geçsin direk evde test var tine yapacağım koyulaşmış mı diye. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin :)
Not: kendimi hep hamile hissettim rüyalarımda gördüm. 2 kız arkadaşımda görmüş rüyasında beninasıl dayanırım bilmiyorum reglim geçsin diye.
canım valla bnde hıc bısey hıssetmıyorum , yumurtlamada cok pık goremedım yada kacırdım bılmıyorum aksamları test yaptım hep. reglım 16 ocak. sabah karnım agrıyordu.Bu ay durumlar nasıl, 9 unda regl bekliyorum, kasık ağrılarım ve şişkinliğim var, sanırım bu ay olmadı benim(
Hep dua ediyorum rabbim 2. Kez annelik duygusunu tekrar yaşatsın diye :) sağlıklı bir şekilde inşallahşöyle düşün bence , inşallah vardır, ki varsa ve sağlıklı bir bebek oluşuyorsa, zaten bu devam edecektir. Tevekkül edip rahat ol bence, inşallah sağlıklı ilerlesin
Amaaan napalım ya, nasip bu işler, napsak olmadı, ben bu ay elenirsem artık bi tedavi sürecine başlayacağım, 2 sene oldu korunmuyoruz, olmaması anormal artık yanicanım valla bnde hıc bısey hıssetmıyorum , yumurtlamada cok pık goremedım yada kacırdım bılmıyorum aksamları test yaptım hep. reglım 16 ocak. sabah karnım agrıyordu.
sanırım elendım bu ayda
İşte heyecan ve sabırsızlık bu şekilde yaptı 2 kez kan verdim 2sindede aynı hemşire denk geldi damarlarımı patlattı korkuyorum şuan kan vermeye gitmek için. Yine aynı hemşire denk gelirse diye :) umarım inşallah güzel haberler ile dönüş yaparım burayacok erken vermıssın canımm, yumurtlama olsa bıle rahme turunması 7 gun zaten. 12-13de eger gec dollenme yok ıse cıkıyor. 11 günde cıkması normal.. hadı bıze guzel haberlerle don
aynen cnaım nasıp kısmet bızımde ıkı sene ıkı ay.Amaaan napalım ya, nasip bu işler, napsak olmadı, ben bu ay elenirsem artık bi tedavi sürecine başlayacağım, 2 sene oldu korunmuyoruz, olmaması anormal artık yani
evet heyecan stres hepsı bır arada, ınsan bır an once ogrenmek ıstıyor ama işte azcık sabretmeyı ogrensem :)İşte heyecan ve sabırsızlık bu şekilde yaptı 2 kez kan verdim 2sindede aynı hemşire denk geldi damarlarımı patlattı korkuyorum şuan kan vermeye gitmek için. Yine aynı hemşire denk gelirse diye :) umarım inşallah güzel haberler ile dönüş yaparım buraya
hangi uygulamayı kullanıyorsunnBen 24 ünde doktora gitmiştim yumurtlamışsın denildi gün aşırı birliktelik önerdi bana bu sırada folik asite başladım. Bir uygulama kullanıyordum o beni yanılttı tarihleri yanlış gösterdi başka bir uygulamaya geçtim direk doğru olanı gösterdi. 28-29 unda yumurta çatlamış o sırada da birliktelik olmuştu. Ve o zaman hamile kalmışım . Diğer uygulama çok ama çok yanılttı benidayanamadım 3 ocakta gittim kan verdim 0.100 çıktı merak ettim yükseliyor mu diye 5 ocakta da 0.100 çıktı değerim. Kafam allak bullak olmuştu dayanamadım test yaptım dün silik çizgi belirdi şok oldum kuruyunca suya felan tuttum gitmedi . Bu sabahta emin olmak için tekrar yaptım yine silik çiZgi şuan hesaplarıma göre 11 gün olmuş.
Bulunduğum yer çok sıkıntılı bir tane hastane var orda da dr bılabılırsen çok şükür :) eşimin mesleği nedeniyle 4 sene daha Burdayız sanırım benim varsa direk özel hastaneye gideceğiz. Hastanede ilgi şıfır moral bozuyor çok fazla.evet heyecan stres hepsı bır arada, ınsan bır an once ogrenmek ıstıyor ama işte azcık sabretmeyı ogrensem :)
ben ıkıncı asılamamda baska hastaneye gıtmıstım ,ılkınde dort kere kan verınce aynı yerde degısıklık olsun dedım :)
ınsallaah canım beklıyoruz
Flo kullanıyordumhangi uygulamayı kullanıyorsunn
Baya güzel bir uygulamahangi uygulamayı kullanıyorsunn
dogrudur, bıde ıyı doktor hasataneye denk gelmek onemlıBulunduğum yer çok sıkıntılı bir tane hastane var orda da dr bılabılırsen çok şükür :) eşimin mesleği nedeniyle 4 sene daha Burdayız sanırım benim varsa direk özel hastaneye gideceğiz. Hastanede ilgi şıfır moral bozuyor çok fazla.
inşallah canım, bende fizyolojik bi neden bulunamadı eşimde de bende de, doktorum şöyle bir öneride bulunmuştu, histeroskopi dedi sanırım adına kamerayla rahim içini bi kontrol etmek gibi böyle bi operasyondan bahsetti, belki bunu denerim, sonra da aşılama zaten öyle gider süreç diye düşünüyorumaynen cnaım nasıp kısmet bızımde ıkı sene ıkı ay.
ben kasımda asılama denedım kımyasal oldu, aralıkta ıkıncıyı denedim negatif oldu. ara vercem bıraz cok yoruldum gercekten. Allah hayırlı zamanda nasıp etsın cıceklerımızı
rahım fılmı cektırdınmı canım?inşallah canım, bende fizyolojik bi neden bulunamadı eşimde de bende de, doktorum şöyle bir öneride bulunmuştu, histeroskopi dedi sanırım adına kamerayla rahim içini bi kontrol etmek gibi böyle bi operasyondan bahsetti, belki bunu denerim, sonra da aşılama zaten öyle gider süreç diye düşünüyorum
Çektirdim çoktan canım, açıktı tüplerim, doktor şey dedi, rahim iç tabakasını hem bir kontrol ederiz hemde orada küçük dokunuşlarla dejenerasyon sağlarsak gebe kalmanı hızlandırabiliriz filan dedi, işte üst üste 2 ay kimyasal olunca da ben acaba rahim dokusuyla alakalı bir sorun mu var diye düşünüyorum. bu ay fark olarak bi kan sulandırıcı kullanıyorum, corasprin, eşimde ileri hızda ufak bi düşüklük vardı proxeed diye bir takviye kullanıyor o da..rahım fılmı cektırdınmı canım?
bızımde esımde sperm azlıgı ve hız sorunu vardı 6ay once tedavı ve takvıyelerle suan cok sukur baya ıyı durumdayız .
Umutluyum 2022 den ınsallaaahh sızede hıc bunlara gerek kalamdan nasıp etsın Rabbım
anladım canım kımyasal ıkı tane olunca aynen belkı pıhtılasma vs mı var acaba ? ıyı barı ılacta kullanıyorsunÇektirdim çoktan canım, açıktı tüplerim, doktor şey dedi, rahim iç tabakasını hem bir kontrol ederiz hemde orada küçük dokunuşlarla dejenerasyon sağlarsak gebe kalmanı hızlandırabiliriz filan dedi, işte üst üste 2 ay kimyasal olunca da ben acaba rahim dokusuyla alakalı bir sorun mu var diye düşünüyorum. bu ay fark olarak bi kan sulandırıcı kullanıyorum, corasprin, eşimde ileri hızda ufak bi düşüklük vardı proxeed diye bir takviye kullanıyor o da..
Pıhtılaşma için genetik test yaptırdım aslında, takıntılı bi manyak olduğum içinanladım canım kımyasal ıkı tane olunca aynen belkı pıhtılasma vs mı var acaba ? ıyı barı ılacta kullanıyorsun
ınsallaahh en kısa zamanda saglıkla nasıp olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?