Gebelik testime bakar mısınız

kard12455

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1.443
3.096
53
27
Arkadaşlar merhaba bat 5 gün geçti. Geçen ay korunmasız ilişkim oldu üç kez. Pazar gününe kadar tüm testler negatifti fakat bugün iki test yaptın ikisi de silik çizgi sizce gebelik var mı ve yapmalıyım. İlk idrarla yapmadım bu arada

Kuzum silik çizgi gördüm ama bu test çok yanılttı herkesi hep yalancı pozitif veriyo sen bi kaset test denesene daha sağlıklı olur

Aynen canım birazdan gidip alıcam eczaneden

geç döllenme büyük ihtimal ama çizgiye göre çok yeni ikin sonra tekrar test verin emin olunca kana gidin bence.Sonra insanın hevesi kırılıyor.

Gebelik var gibi. Son korunmasız ilişkinin ne zaman olduğunu biliyo musun canım ? Geç döllenme ihtimaline karşı ilişki üzerinden 14 gün sayarsan o zaman net çıkabilir. Bence gebelik testi yaparak takip et bi kaç gün. Koyulaşınca kan verirsin.

16 gün olmuş canım son korunmasız ilişkimden bu yana

Ay insallah canım korkuyorum asljnda biraz oluruna bıraktık ama böyle silik çıksa bile insan umutlanıyor insallah vardır

Kızlar kaset test suan tek çizgi sabah idrarla tekrar denicem s

Benim bu testte reglime 10 gün kala şu şekilde silikti bide kan verin isterseniz

Eklentiler

• IMG_20221103_142647.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 268
Silik çizgi var gebelik var gibi

Bakalım yarın sabah gitmeyi düşünüyorum umarım boşuna değildir sevincim

Geç döllenme durumu olabilir mi ya yaşayan oldu mu

Geç döllenme durumu olabilir mi ya yaşayan oldu mu
son ılıskı 16 gun once ya ıcerde 3 4 gun daha yasadıgını dusunsek spermın..
12 gun kadar olmus dollenelı desek. bı de yerlesmesı var tabı. yerlesme suresını de 10 gun desek:). oluyor olmasına da . erken gebelıklere ınanma hep ya cızgıyı gostermez ya normal testle aynı gunlerde cıkartır.ya da yanlıs pozıtıf. sen en ıyısı dr a gıt. kontrol etsın . kanla ugrasıp bekleyecegıne. rahmıne yumurtalıgına bakar olasılık varsa o kan ıster zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…