Gebelik testime bakar mısınız

Ben reglime 10 gün varken pozitif verdi test olabiliyor aslında erken gebeliklerde ilişki üzerinden de en fazla 10 gün olmustir yani

Hatta ilişki üzerinden 8 gün sonra belli oldu

Ben reglime 10 gün varken pozitif verdi test olabiliyor aslında erken gebeliklerde ilişki üzerinden de en fazla 10 gün olmustir yani
ben de erkencıkten ogrendım yumurtlamadan 9. gundu. bırınde 10. gundu. ılkınde yıne 9 du :) olabılıyor da . cok fazla hassas olunca baska bısıyden mıdır nedır kafası karısıyor baska bırıyı algılıyor yapısı benzer bıseyı bı hormonu bılmıyorum hatalı pozıtıf verıyor:S o yuzden dedım yoksa erkenden ıse yaramaz demıyorum

En iyisi kan vermek olavak sanırım dediğiniz gibi …

Olabiliyor işte en iyisi kan ver demek erken dememek lazim

Doğru canım hakkımızda hayırlısı

Kızlar kan verdim umarım güzel haberlerle dönerim :) doktor en net 10. Gün oluyor dedi benım 8 gün gecikmem var yine de çıkabilir dedi

Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu

Eklentiler

• IMG_20221129_021913.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20221128_142420_493.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221130_163230_947.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…