Gebelik testime bakar mısınız

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Kızlar en son 1 ocakda adet olmuştum,bugun ovulasyon testi yapmak istedim yumurta takibi yapıyorum ,çok koyu çıktı şüphelendim gebelik testi yaptım o da bu şekilde çıktı,üstteki ovulasyon alttaki test gebelik testi,ayrıca 30 aralıkda kan testi yaptırmıştım beta sıfır çıkmıştı nasıl olabilir boyle bir şey elim ayağım birbirine girdi,bir de bu hafta gebelik yoktur diye diş tedavisi oldum ,1 kere röntgen 2 kere de diş çekimi için lokal aneztezi oldum ağızdan sorun olur mu cok tedirginim

Eklentiler

• FFC4E0D8-56D2-4DF4-A0A4-62E28E8C14ED.webp
    FFC4E0D8-56D2-4DF4-A0A4-62E28E8C14ED.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 239
Kızlar en son 1 ocakda adet olmuştum,bugun ovulasyon testi yapmak istedim yumurta takibi yapıyorum ,çok koyu çıktı şüphelendim gebelik testi yaptım o da bu şekilde çıktı,üstteki ovulasyon alttaki test gebelik testi,ayrıca 30 aralıkda kan testi yaptırmıştım beta sıfır çıkmıştı nasıl olabilir boyle bir şey elim ayağım birbirine girdi,bir de bu hafta gebelik yoktur diye diş tedavisi oldum ,1 kere röntgen 2 kere de diş çekimi için uyuşturma için iğne oldum ağızda
Bariz pozitif çıkmış bence kan vermelisiniz Allahım hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊😊🤗🤗

Bu hafta 1 röntfen iki de lokal aneztezi oldum diş çekimi için,sorun olur mu cok tedirginim

Gebelik haftası küçükken bişey olmaz diye duymuştum içini ferah tut canım Allah korur birde çatlamadan kaç gün sonra bu şekilde çıktı testin

Gebelik haftası küçükken bişey olmaz diye duymuştum içini ferah tut canım Allah korur birde çatlamadan kaç gün sonra bu şekilde çıktı testin
Ben çatlamadan sonra yaklaşık 12 gün sonra beta sıfır çıktı nasıl oldu anlamadım

Ben çatlamadan sonra yaklaşık 12 gün sonra beta sıfır çıktı nasıl oldu anlamadım
Kan verin dr a gıdın bıran once bızım gruptada bır arkadasta olmustu.gec dollenme ıkıncı yumurtlama vs olabılıyor.kan verınce burayada yazarsınız🙏Insallah saglıkla bebegınız sızınledır

O idrar testlerinde yanilma olmuyor genelde dogru sonuc veriyorlar. Ben idrar testinden 2 hafta sonra kan verdim. Sen de acele etme bence canim regly falanda olmazsan gebesin demektir.

Kan verin dr a gıdın bıran once bızım gruptada bır arkadasta olmustu.gec dollenme ıkıncı yumurtlama vs olabılıyor.kan verınce burayada yazarsınız🙏Insallah saglıkla bebegınız sızınledır
Beta değerim 915 çıktı bu sabah verdim

Pozitif ve bu diş çekimi ve lokal anestezi hiç bir sorun teşkil etmiyor. Sormuştum Bi ara :)

Çok teşekkürler 🙏

Back
X