- 8 Haziran 2024
- 74
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi aysecikcik66
-
Maalesef ben göremedim
Ben gördüm ikinci çizgiyi canım ama kaç dk sonra çıktı birde regli öncesi mi yaptınKızlar gebelik varmı bu testlerde benim aklım iyice karıştı
Hemen 3 dk içinde çıktı daha adetime yedi gün var canımBen gördüm ikinci çizgiyi canım ama kaç dk sonra çıktı birde regli öncesi mi yaptın
Ben ilk bebeğimde regliden 7 gün önce çöpe attığım teste geri baktığımda öğrenmiştim çok silik çizgi çıkmıştı Hemde kaset testi bazen böyle durumlarda yaşanabiliyorben göremedim. zaten reglden 7 gün önce doğru sonuc vermesi de zor
şansa olmustur. 5 dk sonra çıkan sonuç doğru olmaz zaten. bu testler en hassası 10’u ölçebiliyor. kaset testler o kadar da hassas değil 30-50 arası değerleri ölçerler. sizinki şansa olmuşturBen ilk bebeğimde regliden 7 gün önce çöpe attığım teste geri baktığımda öğrenmiştim çok silik çizgi çıkmıştı Hemde kaset testi bazen böyle durumlarda yaşanabiliyor
Hayatımda bu kadar saçma bir yorumlama duymadım şansa olma nedir ya hem de gebelik doğrulanmış pozitif olmuş çocuğumu kucağıma almış biri olarakşansa olmustur. 5 dk sonra çıkan sonuç doğru olmaz zaten. bu testler en hassası 10’u ölçebiliyor. kaset testler o kadar da hassas değil 30-50 arası değerleri ölçerler. sizinki şansa olmuştur
hayır sizinki kuruma cizgisiydi. gebelik hormonunuz henüz ölçülecek bir değerde değildi. ama günler gectikce değer arttı ve test değeri ölçmeye başladı. sizin test üreticilerinden daha iyi biliyor olmanız sistemi de benim duyduğum en sacma sey. en hassas test bile (10değerini ölçen) reglden 6 gün önce %70lere kadar doğruluk oranı vaadediyor. siz 7 gün önce basit bir kaset testle %100 doğruluk aldığınızı iddia ediyorsunuz. biraz araştırın. emin olun bu süreçte her marka/ her tür testin neleri ölçüp ölçemeyeceğini bilecek duruma geldim.Hayatımda bu kadar saçma bir yorumlama duymadım şansa olma nedir ya hem de gebelik doğrulanmış pozitif olmuş çocuğumu kucağıma almış biri olarakve her sabah ardarda yapmıştım çizgi netletmeye başlamıştı demekki algılamış test
Peki 9 gün önceden. Bİle öğrenenler için ne diyorsun bu platformda bu örnekler de çok.ayrıca kuruma çizgisi dediğin şey gebelik olmasaydı çıkabilirdi evet. Benim pozitif olan testle eşdeğer durum değilhayır sizinki kuruma cizgisiydi. gebelik hormonunuz henüz ölçülecek bir değerde değildi. ama günler gectikce değer arttı ve test değeri ölçmeye başladı. sizin test üreticilerinden daha iyi biliyor olmanız sistemi de benim duyduğum en sacma sey. en hassas test bile (10değerini ölçen) reglden 6 gün önce %70lere kadar doğruluk oranı vaadediyor. siz 7 gün önce basit bir kaset testle %100 doğruluk aldığınızı iddia ediyorsunuz. biraz araştırın. emin olun bu süreçte her marka/ her tür testin neleri ölçüp ölçemeyeceğini bilecek duruma geldim.
Maalesef bende göremedim. Size ufak bir tavsiye vermek isterim. Tabiiki istiyoruz heyecanlarımız var anlıyorum biliyorum. Hepimiz aynı istek uğruna duâ edip savaş veriyoruz. Bende sizin gibi sürekli ekran karartıp,filtre yapıp deli gibi çizgi arardım. Ama görünen her çizgi beni hüsrana uğrattı. Çünkü anladım ki doğru çizgi flaşsız kırmızı olarak net görülen çizgi. O yüzden sizi anlıyorum ama kendinizi bu stresin içine sürüklemeyin.
Tamam bacım öyle olsun sen haklısın zaten şansa hamile kalıyoruz şansa çocuk doğuyor bilim den öte bişey yok bebekte yaradanın mucizesi değil onu da bilimle açıklanıro gün çıkan kuruma çizgisiydi. sonradan değer arttıkça pozitif oldu neyi anlamıyorsunuz?
9 gün önce öğrenilmesi de söyle olur. döngü düzensizdir ve yumurtlama üzerinden 12 gün gecmistir. bu sekilde erken öğrenilebilir. mesela döngü 40 gün sürer. yumurtlama 19.gün olur. 31.gün testte pozitif görülür yani beklenen regle 9 gün varken. ama bu düzensiz ve uzun döngülerde olur. 21-35 gün süren döngülerde bu kadar erken görülmesi zor. yumurtlamanın üzeründen en az 12 gün gecmesi gerekir idrar testinde tespiti için. yeterince açık olduğunu sanıyorum. bu sizin tek seferlik “tecrübenize” göre değil, bilimsel araştırmalara göre kabul edilen bir durum.
ayy güldürdünüz beni valla. sağ olun. anlattıklarım sonucu bu cevabı yazarak zamanımı boşa harcadığımı gösterdinizTamam bacım öyle olsun sen haklısın zaten şansa hamile kalıyoruz şansa çocuk doğuyor bilim den öte bişey yok bebekte yaradanın mucizesi değil onu da bilimle açıklanırtövbe yarabbim ya güldürdün beni
Maalesef bende göremedim. Size ufak bir tavsiye vermek isterim. Tabiiki istiyoruz heyecanlarımız var anlıyorum biliyorum. Hepimiz aynı istek uğruna duâ edip savaş veriyoruz. Bende sizin gibi sürekli ekran karartıp,filtre yapıp deli gibi çizgi arardım. Ama görünen her çizgi beni hüsrana uğrattı. Çünkü anladım ki doğru çizgi flaşsız kırmızı olarak net görülen çizgi. O yüzden sizi anlıyorum ama kendinizi bu stresin içine sürüklemeyin.
Sizce bende var mıayy güldürdünüz beni valla. sağ olun. anlattıklarım sonucu bu cevabı yazarak zamanımı boşa harcadığımı gösterdinizAllah yolunuzu açık etsin. benden uzak durum da
silik bir cizgi gördüm. hemen mi çıktı?Sizce bende var mıdün adet günümdü olmadım hala
Yarım saat sonra fark ettimsilik bir cizgi gördüm. hemen mi çıktı?
hee o zaman bence baska bir testle ve ilk idrarda bir daha deneYarım saat sonra fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?