- Konu Sahibi aysecikcik66
-
Evet doğru olabilirhee o zaman bence baska bir testle ve ilk idrarda bir daha deneyani çizgi var ama kuruma çizgisi olabilir
kuzum ben predictor erken gebelik testini kullamdım hep. hem 2 gün bile bıraksan kuruma çizgisi çıkarmıyor hem de bende hep doğru sonuc verdiEvet doğru olabilir
Erken gebelik testiyle mi deniyim evdeki kaset test çünkü
Önceki testlerim ondandıkuzum ben predictor erken gebelik testini kullamdım hep. hem 2 gün bile bıraksan kuruma çizgisi çıkarmıyor hem de bende hep doğru sonuc verdierken gebelik testi daha iyi sonuc verir ama dediğim gibi güvenilir bir marka bulabilirsen daha da güzel olur
inşallah güzel haberler alırsınızÖnceki testlerim ondandı
Bunlar ovulasyonla beraber geldiği için denedimyarın predictor la deniyim inşallah vardır çok teşekkür ederim
Ay inşallahinşallah güzel haberler alırsınızhamilelerin duası kabul olurmus bakalim olcak mı
Kuzum kuruma çizgisi oluşmuş olabilir. Tekrarla istersen ilk idrarlaSizce bende var mıdün adet günümdü olmadım hala
Bu arada ilk idarar değil yarım saat sonra farkettim gözle görüyorum
Evet öyle yapıcamKuzum kuruma çizgisi oluşmuş olabilir. Tekrarla istersen ilk idrarla
Bu doğru. Benimde regliden 3 gün önce erken gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı kan vermiştim hemen 11.89 çıkmıştı. Anca teste bu kadar belli olmuştuhayır sizinki kuruma cizgisiydi. gebelik hormonunuz henüz ölçülecek bir değerde değildi. ama günler gectikce değer arttı ve test değeri ölçmeye başladı. sizin test üreticilerinden daha iyi biliyor olmanız sistemi de benim duyduğum en sacma sey. en hassas test bile (10değerini ölçen) reglden 6 gün önce %70lere kadar doğruluk oranı vaadediyor. siz 7 gün önce basit bir kaset testle %100 doğruluk aldığınızı iddia ediyorsunuz. biraz araştırın. emin olun bu süreçte her marka/ her tür testin neleri ölçüp ölçemeyeceğini bilecek duruma geldim.
hayir boşverin böyle seyler söylemeyin. hanımefendi yaradanın mucizesiyle ilişkiden 2 saat sonra bile pozitif görebilir. böyle mantıklı konusup insanları kandırmayalımBu doğru. Benimde regliden 3 gün önce erken gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı kan vermiştim hemen 11.89 çıkmıştı. Anca teste bu kadar belli olmuştu
Duygular karşılıklıayy güldürdünüz beni valla. sağ olun. anlattıklarım sonucu bu cevabı yazarak zamanımı boşa harcadığımı gösterdinizAllah yolunuzu açık etsin. benden uzak durum da
Foto neden siyah beyaz
Kamerada görünmüyo diye öyle koydum canımFoto neden siyah beyaz
Her testte kuruma çizgisi olur mu peki? Bilmediğim için soruyorum, dün akşam test yapmıştım sabah namazı civarı baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama öyle çok koyu bir renk değillKuzum kuruma çizgisi oluşmuş olabilir. Tekrarla istersen ilk idrarla
1 saat sonra vs çıktıysa olabilirHer testte kuruma çizgisi olur mu peki? Bilmediğim için soruyorum, dün akşam test yapmıştım sabah namazı civarı baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama öyle çok koyu bir renk değill
Bir saat sonrasında bakmamıştım ilk yaptığımda silik gibiydi sanki o yüzden atmamıştım zaten. Adetime 4 gün var. Beklicem mecbur1 saat sonra vs çıktıysa olabilir
Yarın varsa testin ilk idrarla tekrar yapsanaBir saat sonrasında bakmamıştım ilk yaptığımda silik gibiydi sanki o yüzden atmamıştım zaten. Adetime 4 gün var. Beklicem mecbur
Ben erkek gebelik testini 1 hafta önce yaptım kızımda çıktı. Oğlum da da 4-5 gün önce yaptım başta bir şey çıkmadı. Testi bırakıp gittim. 2 saat sonra döndüğümde çıkmıştı.Her testte kuruma çizgisi olur mu peki? Bilmediğim için soruyorum, dün akşam test yapmıştım sabah namazı civarı baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama öyle çok koyu bir renk değill
İşte ben ne zaman çıktı bilmiyorumBen erkek gebelik testini 1 hafta önce yaptım kızımda çıktı. Oğlum da da 4-5 gün önce yaptım başta bir şey çıkmadı. Testi bırakıp gittim. 2 saat sonra döndüğümde çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?