Gebelik testime bakar mısınız

Evet doğru olabilir
Erken gebelik testiyle mi deniyim evdeki kaset test çünkü
kuzum ben predictor erken gebelik testini kullamdım hep. hem 2 gün bile bıraksan kuruma çizgisi çıkarmıyor hem de bende hep doğru sonuc verdi erken gebelik testi daha iyi sonuc verir ama dediğim gibi güvenilir bir marka bulabilirsen daha da güzel olur

Önceki testlerim ondandı
Bunlar ovulasyonla beraber geldiği için denedim yarın predictor la deniyim inşallah vardır çok teşekkür ederim

Bu doğru. Benimde regliden 3 gün önce erken gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı kan vermiştim hemen 11.89 çıkmıştı. Anca teste bu kadar belli olmuştu

Bu doğru. Benimde regliden 3 gün önce erken gebelik testinde çok silik olarak çıkmıştı kan vermiştim hemen 11.89 çıkmıştı. Anca teste bu kadar belli olmuştu
hayir boşverin böyle seyler söylemeyin. hanımefendi yaradanın mucizesiyle ilişkiden 2 saat sonra bile pozitif görebilir. böyle mantıklı konusup insanları kandırmayalım meryem anaya bağlıyacak diye de korktum.

Her testte kuruma çizgisi olur mu peki? Bilmediğim için soruyorum, dün akşam test yapmıştım sabah namazı civarı baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama öyle çok koyu bir renk değill
Ben erkek gebelik testini 1 hafta önce yaptım kızımda çıktı. Oğlum da da 4-5 gün önce yaptım başta bir şey çıkmadı. Testi bırakıp gittim. 2 saat sonra döndüğümde çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…