Yaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmezAdet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Yok kullanmadım, zaten düzenli adet olduğum için 14. Gün oluyor çatlama. En son cuma günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bir de yarın deneyeceğimOvulasyon testi kullanmış mıydın
En iyisi kan vermen ama olsaydı 5 gün gecikmeye idrarda çıkardı canım belki geç yumurtladıysan çıkmamış olabilirYaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Yok kullanmadım, zaten düzenli adet olduğum için 14. Gün oluyor çatlama. En son cuma günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bir de yarın deneyeceğim
Şimdi peceteyi silince yine pembe leke geldi insanın iyice sinirleri bozuluyor böyle oluncaSabah test yapalım en iyisi
Test yaptığımda 2 gün gecikme vardı, ama olsaydı o gecikmede bile çıkardı ya. Bu ay çok umudum vardı rahim filmi çekildim diye ama sanırım yine elendimEn iyisi kan vermen ama olsaydı 5 gün gecikmeye idrarda çıkardı canım belki geç yumurtladıysan çıkmamış olabilir
Ben pek göremedim ama fotoğraftan parlama vs olabilir siz görüyorsanız eğer 2 gün bekleyip tekrar test yapın rengi koyulaşırKızlar gebelik testime bakar mısını ?
Çok çok silik görüyorum ben de zaten olmayabilir. Sabah test yaparım dayanamayıpBen pek göremedim ama fotoğraftan parlama vs olabilir siz görüyorsanız eğer 2 gün bekleyip tekrar test yapın rengi koyulaşır
İnşallah yeni döngüde olur regl de gelecekse fazla bekletmeden gelse daha iyi oluyor geciktikçe diğer döngüye geçilmiyor çünküTest yaptığımda 2 gün gecikme vardı, ama olsaydı o gecikmede bile çıkardı ya. Bu ay çok umudum vardı rahim filmi çekildim diye ama sanırım yine elendim
Pcos var mı sendeŞimdi peceteyi silince yine pembe leke geldi insanın iyice sinirleri bozuluyor böyle olunca
Evet var ama 8 yıl önce ogrendim ilk defa böyle bişey olduPcos var mı sende
Kan testi verin bu testlere para harcamayın boşuna netleşir en azındanYaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Tüm testlerde negatif görünce umudum kalmadı kan vermeye, bugünkü testte az da olsa silik görsem yarın hemen giderim kan vermeyeKan testi verin bu testlere para harcamayın boşuna netleşir en azından
Hayırlısı olsun yani bazıları geç öğreniyor bazısında idrarda çıkmayıp kanda öğreniyo okadar değişik farklı öğrenenler var ki :) stress de adeti gciktirir yapmayın akışa bırakın doğru zamanda olurTüm testlerde negatif görünce umudum kalmadı kan vermeye, bugünkü testte az da olsa silik görsem yarın hemen giderim kan vermeye
Bence bir doktora git ya belki tutunmaya çalışıyo ama kanama başlıyo olabilir ilaç verebilirÇok düzenli olan biriyim hiç adet düzensizliği yaşamadım her ay gününde olan biriyim
Umudum kalmadı iyice sol kasık ağrısı var nolacaksa olsun artıkBence bir doktora git ya belki tutunmaya çalışıyo ama kanama başlıyo olabilir ilaç verebilir
Zaten kasık ağrısı olur bende de 1 haftadır varUmudum kalmadı iyice sol kasık ağrısı var nolacaksa olsun artık
Arttı lekelenme sanırım kimyasal gebelik olduZaten kasık ağrısı olur bende de 1 haftadır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?