Gebelik testime bakar mısınız

papatya5571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
930
175
33
28
Kızlar artimed marka biliyorum çok güvenilir değil adetim dört gün geçti ama üç gün boyunca kahverengi lekelenme yaşadım cumartesi günü test yaptım negatif çıktı bugun yaptigimda ilk beş dakikada silik çıktı su tuttum gitmedi olabilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_20250520_224602.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
Su tutma muhabbeti gerçek değil bazısına öyle denk gelmiş diye uydurulmuş bende kaç kere denemiştik silinmemişti ama hamile değildim.
Olma ihtimaliniz elbette olabilir çünkü artimed ne kadar yalancı olsada doğru çıkarma ihtimalide var kan verin isterseniz zaten gecikmede var

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim

Haklısınız belki de öyle birde hep gebe kalmak istediğim için öyle görmek de istemiş olabilirim hayırlısı inşallah

Yani bunu anca test yaparsanız anlayabilirsiniz çünkü oladabilir olmayadabilir

Yalnız bu arada hafif silik bir cizgiuvar görmedim değil inşallah güzel haberi alırsınız
Zaten az önce başka bir markayla denedim çıkmadı kan da verdim zaten olmadığını biliyorum da ama işte insan inanmak istiyor birde tam adet olmadım lekelenme olarak geçti o da beni etkiledi biraz

Zaten az önce başka bir markayla denedim çıkmadı kan da verdim zaten olmadığını biliyorum da ama işte insan inanmak istiyor birde tam adet olmadım lekelenme olarak geçti o da beni etkiledi biraz
Ha anladım. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Merhabalar bende ergeken gebelik testi yaptım bu sabah hayalet silik çizgi gibi acaba başarmışsınızdır varmı

Eklentiler

• Screenshot_20250521_121552_Gallery.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
  • 20250521_074609.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…