- 15 Ocak 2024
- 801
- En iyi cevaplar
- 1
- 232
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar silik var gibi ama emin olamadım adetime 4 gun var bır bakın lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ınsallah vardırTabii ki bakalım..
Evet gördüm regl geçince kan ver de kesin olsun, testlerde yalancı çıkabilir, kan net sonuç verir hayırlısı olur umarım![]()
Predoctor yazıyorÇook silik var gibi markası predictor mü? Benim regle 5 gün kala 7 beta bu şekilde çıkmıştı
Hmmm onun hassasiyetini bilmiyorum ama predictor en hassas test çok düşük betayı bile algıladı bende bir kaç gün sonra tekrar yap ya da kan testi ver direk sabredemezsenPredoctor yazıyor
Hayırlısı 4 gun var adetıme zaten beklıcez bakalımHmmm onun hassasiyetini bilmiyorum ama predictor en hassas test çok düşük betayı bile algıladı bende bir kaç gün sonra tekrar yap ya da kan testi ver direk sabredemezsen
Yaaaa öle mi insallah öle degıldırBen prodoctor markaya güvenmiyorum bende yalancı pozitif çıkartmıştı ama inşallah sende doğrudur çok sevinirim![]()
Bunu demın yaptımBen prodoctor markaya güvenmiyorum bende yalancı pozitif çıkartmıştı ama inşallah sende doğrudur çok sevinirim![]()
Caniim var bundaBunu demın yaptım
Yaaa gercekten mı kız ağlarımmmmCaniim var bundahayirlisi olsun insallah
![]()
Benimki de boyle cikmisti sonra gittikce koyulastiiiiYaaa gercekten mı kız ağlarımmmm
dun aksam yatmadan alttan fıtıl koydum progestan varsa gebelıgın tutunması kolaylassın dıye sımdı gıttım eczaneden kan sulandırıcı aldım ıcıcem canımBenimki de boyle cikmisti sonra gittikce koyulastiiiikoyulsmayi takip edip adet gunu kan ver sonra kan sulndiriciyi unutma sakinn hatta doktora sorup simdiden baslasan
İyi yapmissin onlem olur ama yine de doktoruna sor mutlaka canimdun aksam yatmadan alttan fıtıl koydum progestan varsa gebelıgın tutunması kolaylassın dıye sımdı gıttım eczaneden kan sulandırıcı aldım ıcıcem canım
Var gibi duruyor canım inşallah gönlüne göre olur sağlıcaklaBunu demın yaptım
Dua et benım ıcın neler cektıgımı bılıyorsunİyi yapmissin onlem olur ama yine de doktoruna sor mutlaka canim
Insallah canım brkleyelım bakalım rabbım neylerse güzel eylerVar gibi duruyor canım inşallah gönlüne göre olur sağlıcakla![]()