- 19 Nisan 2020
- 705
- 397
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Görünmüyor muGörünmüyor maalesef
Ayy bu resimde gördümGörünmüyor mu
Çok silik ,yanılma olabilir mi acabaAyy bu resimde gördüminşallah gönlünce olur innovita kolay kolay yaniltmaz
İnşallah yanılma değildir. Adet döngün 28 gün olsa 19. günde kan vermiş oluyorsun. Kanı biraz erken vermişsin. Yumurtlama 14. günde olmuş olsa üzerinden daha 5 gün geçmiş oluyor. Yani demem o ki çok erken:)) ay ne hesap yaptımÇok silik ,yanılma olabilir mi acaba
3 gün önce 0.2 ydi 22.gün
Kuruma çizgisi olabilir mi 5dk da gördüm bunu hayalet çizgi gibi
Yumurtlama 15. Günde oldu , 6 gün sonra kan verdim ama aslında progesterona baktırmak için verdim kanı ,22.3 çıktı . Beta hcg ye de bakmış doktor 0.2 çıktı . Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün bu çizgi çıktıİnşallah yanılma değildir. Adet döngün 28 gün olsa 19. günde kan vermiş oluyorsun. Kanı biraz erken vermişsin. Yumurtlama 14. günde olmuş olsa üzerinden daha 5 gün geçmiş oluyor. Yani demem o ki çok erken:)) ay ne hesap yaptım
Pardon. 7 gün sonra kan vermiş oldumYumurtlama 15. Günde oldu , 6 gün sonra kan verdim ama aslında progesterona baktırmak için verdim kanı ,22.3 çıktı . Beta hcg ye de bakmış doktor 0.2 çıktı . Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün bu çizgi çıktı
Bence birkaç gün sonra tekrar kan ver. Ben öyle yapardım.Yumurtlama 15. Günde oldu , 6 gün sonra kan verdim ama aslında progesterona baktırmak için verdim kanı ,22.3 çıktı . Beta hcg ye de bakmış doktor 0.2 çıktı . Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün bu çizgi çıktı
İnnovita testi . Satıcısına sordum. Kimyasal var orada , kuruyunca o renk oluyor hamile olsaydınız pembeleşirdi dediBence birkaç gün sonra tekrar kan ver. Ben öyle yapardım.
Ciddi olamazsınİnnovita testi . Satıcısına sordum. Kimyasal var orada , kuruyunca o renk oluyor hamile olsaydınız pembeleşirdi dedi
Benim hayaller yine sonraki aya
Kimyasal var orada dedi ıslandığı için test izi yapıyor dedi çok üzgünüm şu an çok heveslenmiştim . İnşallah vardır .sizde nasıldı böyle çok silik miydiCiddi olamazsınbeni hiç yanıltmadı. Valla hiç kuruma çizgisi de olmamıştı bende. Umitlendirmek istemiyorum ama inşallah vardır yaa
Valla kuzum en son geçen hafta yaptım ovulasyon testiyle karıştırıp gebelik testi yapmışım, hiç çizgi yoktu.Kimyasal var orada dedi ıslandığı için test izi yapıyor dedi çok üzgünüm şu an çok heveslenmiştim . İnşallah vardır .sizde nasıldı böyle çok silik miydi
YaaaaValla kuzum en son geçen hafta yaptım ovulasyon testiyle karıştırıp gebelik testi yapmışım, hiç çizgi yoktu.
Umitlendirmek istemiyorum cidden ama bilmiyorum ben olsam birkaç gün bekler bi test daha yapardımYaaaa
Ayy yine bi umutlandım
Yarın sabah ilk idrarla yapayım dedim yine böyle çıkarsa kana baktırayımUmitlendirmek istemiyorum cidden ama bilmiyorum ben olsam birkaç gün bekler bi test daha yapardım
Aslında doğru olan adet gününü beklemek ama valla ben de sabredemezdim o kadar:)) bir de geç döllenme durumu falan da oluyor ya 4 gün kala çıkmazsa yine moral bozukluğu olurYarın sabah ilk idrarla yapayım dedim yine böyle çıkarsa kana baktırayım
Kanda çıkar mı 4 gün kaında
İşte sabır kalmadı artık ya Rabbim en kısa zamanda isteyenin kucağını boş bırakmasınAslında doğru olan adet gününü beklemek ama valla ben de sabredemezdim o kadar:)) bir de geç döllenme durumu falan da oluyor ya 4 gün kala çıkmazsa yine moral bozukluğu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?