Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ben pcosum eşimde sperm hareketsizliği azlığı oligoastenospermi var hiç beklemiyorduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır yorumun için teşekkür ederimNet belli canım hayırlı olsun bence gebesin![]()
Markasi nedir testinİnşallah canım ben pcosum eşimde sperm hareketsizliği azlığı oligoastenospermi var hiç beklemiyorduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır yorumun için teşekkür ederim
Sabah yaptığım erken gebelik testi bebe timeMarkasi nedir testin
Gönlünü kırmak istemem ama bunların ikisi de pozitif çıkarıyor awox bulabilirsin bide onunla yap hevesin kırılmasın yada kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsınSabah yaptığım erken gebelik testi bebe time
Az önce yaptığım ise artı med markası
Çok teşekkür ederim ben de çok ümitlenmek istemediğim için sizlere sormak istedim. Baş dönmesi ve şeker düşmesi yaşıyordum bir ümit dedim ama her ay negatif gördüğüm için pek ihtimal veremedim açıkcasıGönlünü kırmak istemem ama bunların ikisi de pozitif çıkarıyor awox bulabilirsin bide onunla yap hevesin kırılmasın yada kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
Umudunu kaybetme hiç ummadığın anda çıkıp geliyor mucize rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla inşallahÇok teşekkür ederim ben de çok ümitlenmek istemediğim için sizlere sormak istedim. Baş dönmesi ve şeker düşmesi yaşıyordum bir ümit dedim ama her ay negatif gördüğüm için pek ihtimal veremedim açıkcası
Amin isteyen herkese allah sağlıklısını nasip etsin bebeği çocuğu olanlara da bol bol sağlık şifa versin inşallahUmudunu kaybetme hiç ummadığın anda çıkıp geliyor mucize rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla inşallah![]()
Valla ben erken gebelik testi yaptım artımed ve bebe time testi bulabildim nöbetçi eczanede bilmiyorum pekte iyi demiyorlar adetin geçince erken gebelik testine gerek yok benceBende salı gününü bekliyorum eğer regl olmazsam test yapıcam hangi marka test doğru sonuç veriyor bide erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normalde adet gecikmesinden sonra yapıcam test
Bence hiç kafana takıp düşünme canım kolay değil ama bende araştırdıkça daha çok kafamı karıştırdım iki testte de çizgi silik çıktı inancımda yok ümitsizliğimden belirti aradıkça insan kendi vücudunu daha çok dinliyor defalarca dinledim bu ay kesin dedim ama hiç pozitifi göremedim. Umarım en kısa zamanda sende ne diliyorsan gönlünden ne geçiyorsa onu yaşarsın sağlıkla gelsin en güzel zamanda inşallahSalı olmazsam Çarşamba hemen gidip test alıcam bende. İşin garibi adet öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş onun için belirtide anlayamıyorum
Awox alabilirsin canım ben onla öğrendim şuan 2 aylık oğluşumİnşallah birbirimize güzel haberler veririz bu haftaiçi canım hayırlısı olsun hakkımızda
Sonuç ne olduKızlar merakımdan çatladım 3. Testi de yaptım en üstteki biraz dağıldı ama bakabilir misiniz rica etsem
Maalesef :/ regl ağrım başladıSonuç alabildin mi?