• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ

MrsElmas

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
18
IMG_4330.webp
ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ VAR MI BUGÜN BU İKİNCİ TESTİM ANINDA ÇIKAN ÇİZGİ BUNLAR 16 mart adet günüm bugün itibariyle 9 gün var adet tarihime erken gebelik testi aldım bende pcos var ilk defa böyle belirgin çıktı test kısmı iki testte de böyle çıkınca ümitlenmiyorum da ama bir bakar mısınız deneyimi olanlar

İnşallah canım ben pcosum eşimde sperm hareketsizliği azlığı oligoastenospermi var hiç beklemiyorduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır yorumun için teşekkür ederim
Markasi nedir testin

Sabah yaptığım erken gebelik testi bebe time
Az önce yaptığım ise artı med markası
Gönlünü kırmak istemem ama bunların ikisi de pozitif çıkarıyor awox bulabilirsin bide onunla yap hevesin kırılmasın yada kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın🌸🥹

Gönlünü kırmak istemem ama bunların ikisi de pozitif çıkarıyor awox bulabilirsin bide onunla yap hevesin kırılmasın yada kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın🌸🥹
Çok teşekkür ederim ben de çok ümitlenmek istemediğim için sizlere sormak istedim. Baş dönmesi ve şeker düşmesi yaşıyordum bir ümit dedim ama her ay negatif gördüğüm için pek ihtimal veremedim açıkcası

Çok teşekkür ederim ben de çok ümitlenmek istemediğim için sizlere sormak istedim. Baş dönmesi ve şeker düşmesi yaşıyordum bir ümit dedim ama her ay negatif gördüğüm için pek ihtimal veremedim açıkcası
Umudunu kaybetme hiç ummadığın anda çıkıp geliyor mucize rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🤲

Bende salı gününü bekliyorum eğer regl olmazsam test yapıcam hangi marka test doğru sonuç veriyor bide erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normalde adet gecikmesinden sonra yapıcam test

Bende salı gününü bekliyorum eğer regl olmazsam test yapıcam hangi marka test doğru sonuç veriyor bide erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normalde adet gecikmesinden sonra yapıcam test
Valla ben erken gebelik testi yaptım artımed ve bebe time testi bulabildim nöbetçi eczanede bilmiyorum pekte iyi demiyorlar adetin geçince erken gebelik testine gerek yok bence

Salı olmazsam Çarşamba hemen gidip test alıcam bende. İşin garibi adet öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş onun için belirtide anlayamıyorum

Salı olmazsam Çarşamba hemen gidip test alıcam bende. İşin garibi adet öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş onun için belirtide anlayamıyorum
Bence hiç kafana takıp düşünme canım kolay değil ama bende araştırdıkça daha çok kafamı karıştırdım iki testte de çizgi silik çıktı inancımda yok ümitsizliğimden belirti aradıkça insan kendi vücudunu daha çok dinliyor defalarca dinledim bu ay kesin dedim ama hiç pozitifi göremedim. Umarım en kısa zamanda sende ne diliyorsan gönlünden ne geçiyorsa onu yaşarsın sağlıkla gelsin en güzel zamanda inşallah

İnşallah birbirimize güzel haberler veririz bu haftaiçi canım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar merakımdan çatladım 3. Testi de yaptım en üstteki biraz dağıldı ama bakabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_4346.webp
    IMG_4346.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 389
arkadaşlar benim de testime bakar mısınız? avox adete 1 gün var

Eklentiler

• IMG_2243.webp
    IMG_2243.webp
    242,4 KB · Görüntüleme: 264
  • IMG_2242.webp
    IMG_2242.webp
    147,6 KB · Görüntüleme: 237