- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
Belki olmayacaksın bende senin denediğin markalarla denedim daha regle 4 gün var ve normal gebelik testiyle de denedim sizce sonuç ne?Maalesef :/ regl ağrım başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki olmayacaksın bende senin denediğin markalarla denedim daha regle 4 gün var ve normal gebelik testiyle de denedim sizce sonuç ne?Maalesef :/ regl ağrım başladı
Testi birkaç gün sonra tekrar yap ve asm ye gidip kan ver canım erken yapılan teste çok güvenilmiyorEki Görüntüle 3721481 ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ VAR MI BUGÜN BU İKİNCİ TESTİM ANINDA ÇIKAN ÇİZGİ BUNLAR 16 mart adet günüm bugün itibariyle 9 gün var adet tarihime erken gebelik testi aldım bende pcos var ilk defa böyle belirgin çıktı test kısmı iki testte de böyle çıkınca ümitlenmiyorum da ama bir bakar mısınız deneyimi olanlar
Kan verseniz daha iyi olmaz mı , allah korusun düşük riski de olabilir testiniz çok net pozitif yaniMaalesef :/ regl ağrım başladı
Kabak gibi pozitifBelki olmayacaksın bende senin denediğin markalarla denedim daha regle 4 gün var ve normal gebelik testiyle de denedim sizce sonuç ne?
Allahım inşallah bekleyen herkese sürpriz olsun aniden şaşırtsın biziKan verseniz daha iyi olmaz mı , allah korusun düşük riski de olabilir testiniz çok net
Sanırım daha çok yeni belirginleşir bir kaç gün içinde inşallah dua edicem bol bol hepimizeBelki olmayacaksın bende senin denediğin markalarla denedim daha regle 4 gün var ve normal gebelik testiyle de denedim sizce sonuç ne?
Korkuyorum biliyor musunuz artık fobi gibi bişey oldu test yapmak sonuç beklemekKan verseniz daha iyi olmaz mı , allah korusun düşük riski de olabilir testiniz çok net pozitif yani
Daha yeni freglyy markadan denedimKabak gibi pozitif
İnşallah rabbim kalbimizdekileri önümüze çıkarsınSanırım daha çok yeni belirginleşir bir kaç gün içinde inşallah dua edicem bol bol hepimize
Gözünüz aydın.. sağlıkla kavuşunEki Görüntüle 3721481 ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ VAR MI BUGÜN BU İKİNCİ TESTİM ANINDA ÇIKAN ÇİZGİ BUNLAR 16 mart adet günüm bugün itibariyle 9 gün var adet tarihime erken gebelik testi aldım bende pcos var ilk defa böyle belirgin çıktı test kısmı iki testte de böyle çıkınca ümitlenmiyorum da ama bir bakar mısınız deneyimi olanlar
Sizce benim var mı?Gözünüz aydın.. sağlıkla kavuşun![]()
Kan testi verdiniz mi bende aynı durumdayımDaha yeni freglyy markadan denedim
İnşallah rabbim kalbimizdekileri önümüze çıkarsın![]()
Ne kadar gecikmeniz oldu? Fotoda belli olmuyor şişlikte olsa nir çizgi var mı?Sizce benim var mı?
9 gün gecikmem olmuştu dün bu testten sonra kan verdim acile gidip 23.3 çıktı betamNe kadar gecikmeniz oldu? Fotoda belli olmuyor şişlikte olsa nir çizgi var mı?
hayırlı olsun sanırım geç döllenme olmuş takipte kalmanız gerek haftaya bir daha kan verin.. beta 1500 2000 arası olmasan ultrasında gözükmüyor ..9 gün gecikmem olmuştu dün bu testten sonra kan verdim acile gidip 23.3 çıktı betam
teşekkürler yarın kadın doğuma gidicem acil doktoru öyle önerdi takip yapılması gerekiyor sanırım 1 haftalık daha çok yeni dedi inşallah hayırlısı biraz heyecanlı birazda korkuluyumhayırlı olsun sanırım geç döllenme olmuş takipte kalmanız gerek haftaya bir daha kan verin.. beta 1500 2000 arası olmasan ultrasında gözükmüyor ..
Daha vermedim yarın sabah vericem reglimin gecikmesini bekledimKan testi verdiniz mi bende aynı durumdayım
Hiç korkmayın bu evet zor bir bekleyiş iki günde bir kan verip beta değeriniz ultrasonla gözükünceye kadar azıcık stres olacaksınız ama keseyi görünce rahatlayacaksınız..teşekkürler yarın kadın doğuma gidicem acil doktoru öyle önerdi takip yapılması gerekiyor sanırım 1 haftalık daha çok yeni dedi inşallah hayırlısı biraz heyecanlı birazda korkuluyum
Halen regl olmadım 5 gün geçti reglim bu ay 5 kilo verdim ve letu kullandım umarım bu sebeple reglim gecikmiyordur. Pozitifler inşallah gerGözünüz aydın.. sağlıkla kavuşun![]()
Gözünüz aydın.. sağlıkla kavuşun![]()
Maalesef negatifGözünüz aydın.. sağlıkla kavuşun![]()
Awox ile kaçıncı günde öğrendinizAwox alabilirsin canım ben onla öğrendim şuan 2 aylık oğluşum![]()