• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ

Maalesef :/ regl ağrım başladı
Belki olmayacaksın bende senin denediğin markalarla denedim daha regle 4 gün var ve normal gebelik testiyle de denedim sizce sonuç ne?

Eklentiler

• 7E811CC7-EF67-437F-9203-722898C6B8F4.webp
    7E811CC7-EF67-437F-9203-722898C6B8F4.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 168
  • 9DC6DE75-7CCC-4EDB-831C-CCBFCD11D912.webp
    9DC6DE75-7CCC-4EDB-831C-CCBFCD11D912.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 152
Eki Görüntüle 3721481 ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ VAR MI BUGÜN BU İKİNCİ TESTİM ANINDA ÇIKAN ÇİZGİ BUNLAR 16 mart adet günüm bugün itibariyle 9 gün var adet tarihime erken gebelik testi aldım bende pcos var ilk defa böyle belirgin çıktı test kısmı iki testte de böyle çıkınca ümitlenmiyorum da ama bir bakar mısınız deneyimi olanlar
Testi birkaç gün sonra tekrar yap ve asm ye gidip kan ver canım erken yapılan teste çok güvenilmiyor

Eklentiler

• IMG_3027.webp
    IMG_3027.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 152
Eki Görüntüle 3721481 ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ VAR MI BUGÜN BU İKİNCİ TESTİM ANINDA ÇIKAN ÇİZGİ BUNLAR 16 mart adet günüm bugün itibariyle 9 gün var adet tarihime erken gebelik testi aldım bende pcos var ilk defa böyle belirgin çıktı test kısmı iki testte de böyle çıkınca ümitlenmiyorum da ama bir bakar mısınız deneyimi olanlar
Gözünüz aydın.. sağlıkla kavuşun 🌸

9 gün gecikmem olmuştu dün bu testten sonra kan verdim acile gidip 23.3 çıktı betam
hayırlı olsun sanırım geç döllenme olmuş takipte kalmanız gerek haftaya bir daha kan verin.. beta 1500 2000 arası olmasan ultrasında gözükmüyor ..

hayırlı olsun sanırım geç döllenme olmuş takipte kalmanız gerek haftaya bir daha kan verin.. beta 1500 2000 arası olmasan ultrasında gözükmüyor ..
teşekkürler yarın kadın doğuma gidicem acil doktoru öyle önerdi takip yapılması gerekiyor sanırım 1 haftalık daha çok yeni dedi inşallah hayırlısı biraz heyecanlı birazda korkuluyum

teşekkürler yarın kadın doğuma gidicem acil doktoru öyle önerdi takip yapılması gerekiyor sanırım 1 haftalık daha çok yeni dedi inşallah hayırlısı biraz heyecanlı birazda korkuluyum
Hiç korkmayın bu evet zor bir bekleyiş iki günde bir kan verip beta değeriniz ultrasonla gözükünceye kadar azıcık stres olacaksınız ama keseyi görünce rahatlayacaksınız..

Back
X