- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
- Konu Sahibi kromozom99
-
canım resimden anlayamadım ama ikisindede çıktıysa bebiş vardır büyük ihtimalleResmi unutmuşum :)
Resmi unutmuşum :)
Kızlar adetime 3 gün var ve gebelik testi yaptım iki tane. Ikisinde de çok çok silik hayalet çizgi çıktı. Yorumlar misiniz?
canım resimden anlayamadım ama ikisindede çıktıysa bebiş vardır büyük ihtimallebenim de 4 gün kala varla yok arası çizgi vardı gördüğüme emin olamıyordum o derece yani :) aynı gün kan testi 11.6 çıktı sonra git gide koyulaştı yarın sabah tekrarla inşallah hamişsiindir canım
şimdimi yaptın testi canım?ay inş öyledir canım ya gidip gelip bakıyorum hatta ama var çizgi. Ins öyledir bi senedir nerdeyse bekliyorum
şimdimi yaptın testi canım?
Bence pozitif. Hayirli olsun. Cizgi goruluyr
sabah ilk idrarınla yap canım daha belirgin göreceksin inşallahhyok öğlen yaptım ama 5 dk içinde belirdi. Ama işte baya silik. .
sabah ilk idrarınla yap canım daha belirgin göreceksin inşallahhsonrada hemennn kan vermeye
Masallah. Gebesin cnm.Buda şimdi sabah erkenden yaptığım testim. Sanırım daha net
cnm hyrlı olsn hamılesınkızlar kan tesim 46.08 ne demekki?
cnm hyrlı olsn hamılesın
evt cnm 2 gun snra tkrar yptr 2 ktına cıkrsan gebelık normal ilerliyo demektr cok sevndm adına cnm ALLAH kucagınada almayı nasıp etsnay gerçekten miiiii..inanamıyorum hala ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?