- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
- Konu Sahibi kromozom99
-
evt cnm 2 gun snra tkrar yptr 2 ktına cıkrsan gebelık normal ilerliyo demektr cok sevndm adına cnm ALLAH kucagınada almayı nasıp etsn
Eki Görüntüle 1391326 Kızlar dün akşam yaptığım gebelik testi bi bakarmısınız
Canım dün aksam yaptıgım bu canım bu sabah yaptım tek çizgicanım benmde öyleydi, bugün kan testinde de pozitif çıktı. başka bir testte daha dene aynı çıkarsa kanda baktır hemen. hamilesin inş.
Canım dün aksam yaptıgım bu canım bu sabah yaptım tek çizgi
Hamissin tebriklerBuda şimdi sabah erkenden yaptığım testim. Sanırım daha net
Canim hamilesin hamilelikde 10dan yuksek olmasi lazimmkızlar kan tesim 46.08 ne demekki?
kızlar kan tesim 46.08 ne demekki?
Canim hamilesin hamilelikde 10dan yuksek olmasi lazimm
Canım cok sevindim senin adına hayirli olsun değerin katlanarak artsın inşallah. Bu arada ovulasyon testinde hangi günleri değerlendirmiştin?
Resimde gayet görülüyor .. Tebrik ederim canım :)
İnşAllah canım aminnnsağol canım. henüz emin olamıyorum inş sorunsuz devam eder. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş
Sağol canım :)Hayırlı olsun canım
Benimde oyle cikmistii :) tebrik ederim tatlim kalp atidlatini duydun dimiKızlar adetime 3 gün var ve gebelik testi yaptım iki tane. Ikisinde de çok çok silik hayalet çizgi çıktı. Yorumlar misiniz?
Benimde oyle cikmistii :) tebrik ederim tatlim kalp atidlatini duydun dimi
Yedi haftliksin dimi insallah tez vakitte duyarsınsağol canım.. daha duyamadım geçen hafta gitmiştim 10 gün sonraya çağırdı kalp atışı için. şimdi tek bekleyişim o..hayırlısıyla duyarım inş.
Yedi haftliksin dimi insallah tez vakitte duyarsın
6+5 cnmEvet 7 hafta olduk. İnş canım. Sen peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?