Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim acile gitmedim. Emin olamadım. Peki karın ağrısı normal mi. Adetten önce karın ağrım olmuyordu direk adet günü adet olduktan sonra karnım ağrırdıÇizgi var görünüyor aslında, sonrasında silinmesinin bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Acilden kan verirseniz 1 saat içinde çıkar sonucunuz
Sizin var gibi. Adet geçti mi. Ben adet oldum.Benim de testime bakar mısınız çok hafif bi gölgelik görüyorum bana mı öyle geliyor artık psikolojim bozldu
10 gün geçti. Pazar günü kan verdim 1.20 çıktı yarın yine yaptrcam bakalımSizin var gibi. Adet geçti mi. Ben adet oldum.
Çizgi hemen mi çıktı. Benim adetime 2 gün vardı sonradan yaptığım erken gebelik testi pozitifti. Ama gene de adet oldum. Stresten gecikmiş olabilir. Kan verin kiminde geç döllenme oluyormuş.10 gün geçti. Pazar günü kan verdim 1.20 çıktı yarın yine yaptrcam bakalım
20dkk sonra çıktı ne oluyorsa sitresten zaten Allah'ım bir an önce isteyen herkese nasip etsin de rahat edelimÇizgi hemen mi çıktı. Benim adetime 2 gün vardı sonradan yaptığım erken gebelik testi pozitifti. Ama gene de adet oldum. Stresten gecikmiş olabilir. Kan verin kiminde geç döllenme oluyormuş.
Amin inşallah. Benim de öyle oluyor. Bu kez ped koydum bekledim regl gelmesini. Olacaksan hemen ol umutlandırma dedim. Oldu. Psikolojik sanırım20dkk sonra çıktı ne oluyorsa sitresten zaten Allah'ım bir an önce isteyen herkese nasip etsin de rahat edelim