Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yalanci pozitiflik veriyo inanma buna baska test alKimse yokmu ???
Awox veya laboquik yada predector alabilirsin onlar guvenilir
Şuan laboquick kargoda birazdan elimde olur evde vardı bu bi yapım dedim net pozitif ama işte merak insanı deli edio öbürleri gelene kadar çatlycam sankiAwox veya laboquik yada predector alabilirsin onlar guvenilir
Canim hevesini kirmak istemem bak bende atayim iki tane yapmistim artimed ikisi de pozitifdi ama yumurtlama degerlendirmemistim bileŞuan laboquick kargoda birazdan elimde olur evde vardı bu bi yapım dedim net pozitif ama işte merak insanı deli edio öbürleri gelene kadar çatlycam sanki
Ama bunlar net pozitifCanim hevesini kirmak istemem bak bende atayim iki tane yapmistim artimed ikisi de pozitifdi ama yumurtlama degerlendirmemistim bile
İste ama sonuc negatifti o yüzden diyorum artimede guvenmeAma bunlar net pozitif![]()
Aynen bakalım kargodaki test gelsin onda ne çıkıcak hayrlısı artıkİste ama sonuc negatifti o yüzden diyorum artimede guvenme
Oyle canim geldiginde bizi de bilgilendir insallah hamilesindirAynen bakalım kargodaki test gelsin onda ne çıkıcak hayrlısı artık
Tabiki bilgilendiririm işalhh çok teşekkür ederimOyle canim geldiginde bizi de bilgilendir insallah hamilesindir