bat tarihim bugün inşallah gerçekten vardır çok teşekkürederim cvp verdiğin içinmaşallah varrr hayırlı olsun bende yaptım bu kadar net cıkmadı yok sanırım bende de ama senı tebrık edıyorummmmm
İnşallah vardırBende görüyorum. Daha çok yeni gibi
Kanda hemen çıkarmı aylardır gidip kan testi yaptırıyorum işk defa bukadar korkuyorum kan testi yaptırmayaHayirli olsun var kan verin ve 2 gunde bir takip edin
Zaten once kanda sonra idrarda belli olur idrarda ciktiysa kanda da cikarKanda hemen çıkarmı aylardır gidip kan testi yaptırıyorum işk defa bukadar korkuyorum kan testi yaptırmaya
Yaptırdım kan testi 2 saate belli olucakmış bekleyiş başladıZaten once kanda sonra idrarda belli olur idrarda ciktiysa kanda da cikar
Kızlar 12.16 çıktıYaptırdım kan testi 2 saate belli olucakmış bekleyiş başladı
Hayirli olsun ayni yerde 2 gun sonra tekrar kan verin 2 kat artisi takip edinKızlar 12.16 çıktı
Kızlar 2 test yaptım hayalet çizgi görüyorum hayal mi ediyorum gerçekten varmı yardım edin bana
Kızlar 2 test yaptım hayalet çizgi görüyorum hayal mi ediyorum gerçekten varmı yardım edin bana
Merhaba benim de testim aynı sizin gibi 2. Çizgi sonradan oluştu ve silik adetime 4 gün var. 2 gün önce de erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Şimdi bu normal gebelik testi silik çıktı ama foto da çektim paylaşmadım bulamadım nerden paylaşacağımı bana da bir cevap verir misiniz ya kasık ağrım falan da başladı adet olucaö diye bekliyordum silik çizgi kafamı karıştırdı. Sol kasık ağrım var göğüs acısı hassasiyeti var uzun süredirKızlar 2 test yaptım hayalet çizgi görüyorum hayal mi ediyorum gerçekten varmı yardım edin bana
Ben silik çizgiyi gördüm hastanede kan testi yaptım erken gebelik testindeki çizgi çok belirsizdi normal testte daha netti fotografı paylaşabilirsen bakalım ama en garantisi kan vermen benim kan değerlerim daha düşük en son perşembe günü 67 olduMerhaba benim de testim aynı sizin gibi 2. Çizgi sonradan oluştu ve silik adetime 4 gün var. 2 gün önce de erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Şimdi bu normal gebelik testi silik çıktı ama foto da çektim paylaşmadım bulamadım nerden paylaşacağımı bana da bir cevap verir misiniz ya kasık ağrım falan da başladı adet olucaö diye bekliyordum silik çizgi kafamı karıştırdı. Sol kasık ağrım var göğüs acısı hassasiyeti var uzun süredir
Doktor silik çizgi varsa gebelik vardır demiştiMerhaba benim de testim aynı sizin gibi 2. Çizgi sonradan oluştu ve silik adetime 4 gün var. 2 gün önce de erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Şimdi bu normal gebelik testi silik çıktı ama foto da çektim paylaşmadım bulamadım nerden paylaşacağımı bana da bir cevap verir misiniz ya kasık ağrım falan da başladı adet olucaö diye bekliyordum silik çizgi kafamı karıştırdı. Sol kasık ağrım var göğüs acısı hassasiyeti var uzun süredir
İnşallah ya regl olucam diye korkuyorum düşünmekte istemiyorum odaklanınca daha çok olmuyormuş ama aklımın bir yerinde de hep bu test kaldı silik çizgi. Ama pek doğru sonuç vermiyormuş galiba bu testler değil mi öyle duymuştum ama gecikme olursa inşallah hemen kan testi ysptırıcam bendeDoktor silik çizgi varsa gebelik vardır demişti
Ben slik çizgini gördümİnşallah ya regl olucam diye korkuyorum düşünmekte istemiyorum odaklanınca daha çok olmuyormuş ama aklımın bir yerinde de hep bu test kaldı silik çizgi. Ama pek doğru sonuç vermiyormuş galiba bu testler değil mi öyle duymuştum ama gecikme olursa inşallah hemen kan testi ysptırıcam bende
İnşallah ya adet ağrıları başladığı için çok umudum yok ama biyandan da inşallah diyorum bilmiyorum değişik duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah canım çok sağol cevap verdiğin için. Ama adet gecikmesi beklşcem şimdi çok zormuş böyle belirsizlik yaBen slik çizgini gördümKan testi yaptır için rahatlasın benimkide böyleydi ben aralık ayımdan beri deniyorum ve ayda en az 3-4 testyapıyodum hiç silik çizgi görmemiştim kan ver için rahatlasın ben beniş gördüm inşallah kan testinde çıkar
Kan testi için adet gecikmeni beklemene gerek yok önce kanda çıkıyo sonra bu testlerde beklemek çok zor haber ver mutlaka sonucunu olur muİnşallah ya adet ağrıları başladığı için çok umudum yok ama biyandan da inşallah diyorum bilmiyorum değişik duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah canım çok sağol cevap verdiğin için. Ama adet gecikmesi beklşcem şimdi çok zormuş böyle belirsizlik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?