Gebelik testime bakarmısınız

Kan testi için adet gecikmeni beklemene gerek yok önce kanda çıkıyo sonra bu testlerde beklemek çok zor haber ver mutlaka sonucunu olur mu allah isteyen duasını eden herkesin duasını kabul etsin inşallah
Veririm vermez miyim ne bilim herkes gecikme sonrası emin olup gidip test yaptırmış da. Bende ondan öyle dedim. Zaten benim bşkaö gün erken olur genelde eğer p. Testi olmazsa hemen girdicem teste. İnşallah güzel haber veririm sizlere de. Sizlerden de güzel haberler alırım inşallah. Hemen kan sonucunu alabileceğim bir hastane var mı. Sağlık ocağı galiba ertesi gün sonuç veriyormuş doğru mu

Özel hastanelerde 1-1.5 saatte çıkıyor canım sonuç bende 2 günde bir gidip yaptırıyorum değer artışı için

Özel hastanelerde 1-1.5 saatte çıkıyor canım sonuç bende 2 günde bir gidip yaptırıyorum değer artışı için
Siz ozaman hamile misiniz değer falan deyince çok bilmiyorum bu olayları. Sizde nasıl belirtiler olmuştu. Bende sol kasık sanıcı kramp gibi bide göğüs hassasiyeti oldu sadece. Başka bir bulantı kusma baş dönmesi koku vs hiçbilş yok. Bide iştw adet sancıları beş ağrıso var 3 gündür falan. Hep oluyordu adetten önce bende bu ağrılar. Oyuzden zaten umudum gidiyor adet ağrıları başlayınca sizde nasıl oldu

Lütfen sonucuma bakarmısınız

Eklentiler

• 1A82F0C9-A374-46F2-934B-6EEED092AB33.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 08CE5082-A836-45D3-A2CF-1ED55984E0FE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba ye i gördüm yorumu evet ben hamileyim bugün beta hcg değeri kan testinde 642 ye çıktu çok şükür yükseliyo Benim testi yaparken belirtim yoktu bakkala çıktım yanında eczaneyi görünce girip test alıyım evde dursun dedim eve gelince dayanamadım yaptım silik çizgi görünce şoka girdim Sizde durumlar nasıl regl olmamışsınızdır inşallah

Kaç haftalık hamilesin

Yok benim de dün kan testim de çıktı 188 bakalım perşembe ysptırıcam yine inşallah yükselir diye dua ediyorum çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Rahat güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimiz

Amin allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Sizin içinde çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…