Veririm vermez miyim ne bilim herkes gecikme sonrası emin olup gidip test yaptırmış da. Bende ondan öyle dedim. Zaten benim bşkaö gün erken olur genelde eğer p. Testi olmazsa hemen girdicem teste. İnşallah güzel haber veririm sizlere de. Sizlerden de güzel haberler alırım inşallah. Hemen kan sonucunu alabileceğim bir hastane var mı. Sağlık ocağı galiba ertesi gün sonuç veriyormuş doğru muKan testi için adet gecikmeni beklemene gerek yok önce kanda çıkıyo sonra bu testlerde beklemek çok zor haber ver mutlaka sonucunu olur muallah isteyen duasını eden herkesin duasını kabul etsin inşallah
Özel hastanelerde 1-1.5 saatte çıkıyor canım sonuç bende 2 günde bir gidip yaptırıyorum değer artışı içinVeririm vermez miyim ne bilim herkes gecikme sonrası emin olup gidip test yaptırmış da. Bende ondan öyle dedim. Zaten benim bşkaö gün erken olur genelde eğer p. Testi olmazsa hemen girdicem teste. İnşallah güzel haber veririm sizlere de. Sizlerden de güzel haberler alırım inşallah. Hemen kan sonucunu alabileceğim bir hastane var mı. Sağlık ocağı galiba ertesi gün sonuç veriyormuş doğru mu
Siz ozaman hamile misiniz değer falan deyince çok bilmiyorum bu olayları. Sizde nasıl belirtiler olmuştu. Bende sol kasık sanıcı kramp gibi bide göğüs hassasiyeti oldu sadece. Başka bir bulantı kusma baş dönmesi koku vs hiçbilş yok. Bide iştw adet sancıları beş ağrıso var 3 gündür falan. Hep oluyordu adetten önce bende bu ağrılar. Oyuzden zaten umudum gidiyor adet ağrıları başlayınca sizde nasıl olduÖzel hastanelerde 1-1.5 saatte çıkıyor canım sonuç bende 2 günde bir gidip yaptırıyorum değer artışı için
Seninde çizgin silik benimki gbi kan verdin mi bebiş var gibi duruyorLütfen sonucuma bakarmısınız Eki Görüntüle 2805784
Merhaba ye i gördüm yorumu evet ben hamileyim bugün beta hcg değeri kan testinde 642 ye çıktu çok şükür yükseliyoSiz ozaman hamile misiniz değer falan deyince çok bilmiyorum bu olayları. Sizde nasıl belirtiler olmuştu. Bende sol kasık sanıcı kramp gibi bide göğüs hassasiyeti oldu sadece. Başka bir bulantı kusma baş dönmesi koku vs hiçbilş yok. Bide iştw adet sancıları beş ağrıso var 3 gündür falan. Hep oluyordu adetten önce bende bu ağrılar. Oyuzden zaten umudum gidiyor adet ağrıları başlayınca sizde nasıl oldu
Kaç haftalık hamilesinMerhaba ye i gördüm yorumu evet ben hamileyim bugün beta hcg değeri kan testinde 642 ye çıktu çok şükür yükseliyoBenim testi yaparken belirtim yoktu bakkala çıktım yanında eczaneyi görünce girip test alıyım evde dursun dedim eve gelince dayanamadım yaptım silik çizgi görünce şoka girdim Sizde durumlar nasıl regl olmamışsınızdır inşallah
Verdim canım gebeyimSeninde çizgin silik benimki gbi kan verdin mi bebiş var gibi duruyor
5 hafta programa göre ama cumartesi günü keseyi gördüğünde belli olurKaç haftalık hamilesin
Bende 5 haftayım programa göre ne zaman hastaneye gidiceksin5 hafta programa göre ama cumartesi günü keseyi gördüğünde belli olur
Yok benim de dün kan testim de çıktı 188 bakalım perşembe ysptırıcam yine inşallah yükselir diye dua ediyorum çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Rahat güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimizMerhaba ye i gördüm yorumu evet ben hamileyim bugün beta hcg değeri kan testinde 642 ye çıktu çok şükür yükseliyoBenim testi yaparken belirtim yoktu bakkala çıktım yanında eczaneyi görünce girip test alıyım evde dursun dedim eve gelince dayanamadım yaptım silik çizgi görünce şoka girdim Sizde durumlar nasıl regl olmamışsınızdır inşallah
Amin allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok benim de dün kan testim de çıktı 188 bakalım perşembe ysptırıcam yine inşallah yükselir diye dua ediyorum çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Rahat güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimiz
Amin inşallah hepimize çok teşekkür ederimAmin allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSizin içinde çok sevindim
Cumartesi günü keseyi görebiliriz dedi doktor sen nezaman gidiceksinBende 5 haftayım programa göre ne zaman hastaneye gidiceksin
Ben birazda bekleyeyim kalan atışlarını da duyarım diye beklemeyi düşünüyorumCumartesi günü keseyi görebiliriz dedi doktor sen nezaman gidiceksin
Bugün keseyi gördükBen birazda bekleyeyim kalan atışlarını da duyarım diye beklemeyi düşünüyorum
Maşaşlah canımBugün keseyi gördük
Kaç haftalıksın şuanBugün keseyi gördük
6 haftaKaç haftalıksın şuan
Var gibi yaa hayırlısı olsunKızlar 2 test yaptım hayalet çizgi görüyorum hayal mi ediyorum gerçekten varmı yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?