Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test dağılmış canım bozuk bu yarın bidaha yapEki Görüntüle 3621799
Adetim 2 gün gecikti softec ultra early gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla var mı yok mu anlayamadım bozuk gibi ama t çizgisi de var
Hiç umut yok yani negatif mi? Şuan köydeyim 1 hafta sonra yapabilirim malesefTest dağılmış canım bozuk bu yarın bidaha yap
İyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı bugün testere yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim
Bu testi kaba koyup 10 sn bekletin diyordu öyle yaptım damlatma yeri yok bunlardaTest bozuk gibi, 3 çizgi var. Tekrarlayın başka bir testle. İdrarı da 3 damla damlatın.
Teşekkür ederim 7 temmuzda kan testi vermiştim o zmn negatif çıkmıştı iki haftalık bir süreç için normal mi değer pekiGebesiniz tebrik ederim
Yok canım negatif diyemeyiz ama pozitif de diyemeyiz çok dağılmış çünkü ya test bozuk yada sen fazla sıvı damlatmışsınHiç umut yok yani negatif mi? Şuan köydeyim 1 hafta sonra yapabilirim malesef![]()
Bu şekilde anlayamayız. 48 saate bir aynı yerde aynı saatte kan vermeniz lazım %60 artıyorsa sorun yok demektirTeşekkür ederim 7 temmuzda kan testi vermiştim o zmn negatif çıkmıştı iki haftalık bir süreç için normal mi değer peki
Test bozuk canın malasef tekrarlaman gerekliEki Görüntüle 3621799
Adetim 2 gün gecikti softec ultra early gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla var mı yok mu anlayamadım bozuk gibi ama t çizgisi de var