14 gecikmeye kop koyu çıkması lazım maalesef görmedimKızlar adetim 14 gun gecikti ben yumurtlamayı cok gec goruyorum adete yakın bile gordugum var gec dolllenme olablr mi testime bakarmısınz cizgi var mı sizde goreblıyormusnz
Kızlar adetim 14 gun gecikti ben yumurtlamayı cok gec goruyorum adete yakın bile gordugum var gec dolllenme olablr mi testime bakarmısınz cizgi var mı sizde goreblıyormusn
Evet dun yaptım cnmnBen göremedim canım gecikince mi test yaptın
Cansu hanım neden devamlı aynı konuları açıyorsunuz? Nasıl inandırmamız lazım sizi anlamadık gitti.Kızlar adetim 14 gun gecikti ben yumurtlamayı cok gec goruyorum adete yakın bile gordugum var gec dolllenme olablr mi testime bakarmısınz cizgi var mı sizde goreblıyormusnz
Bir umit işte napıyımmCansu hanım neden devamlı aynı konuları açıyorsunuz? Nasıl inandırmamız lazım sizi anlamadık gitti.Mune devamlı aynı konu açılıyor.
İstersem 500 kere aynı konuyu acarım bu sizi neden delirtti anlamadımkiCansu hanım neden devamlı aynı konuları açıyorsunuz? Nasıl inandırmamız lazım sizi anlamadık gitti.Mune devamlı aynı konu açılıyor.
Aynı şeyleri yazmaktan gına geldi de. Kendinizi de bu kadar perişan etmeyin akışına bırakınİstersem 500 kere aynı konuyu acarım bu sizi neden delirtti anlamadımki
Tmam peki kusura bakmayınAynı şeyleri yazmaktan gına geldi de. Kendinizi de bu kadar perişan etmeyin akışına bırakın
yanlış düşünmüyorsam peridede de bu konuyu aynı isimle açmıştın. umarım vardır ama 14 gün gecikmeye geç döllenme bile olsa bence daha belirgin çizgi olurdu diye düşünüyorum. kan ver istersen canım kesinleşir bu kadar gecikmeye.Kızlar adetim 14 gun gecikti ben yumurtlamayı cok gec goruyorum adete yakın bile gordugum var gec dolllenme olablr mi testime bakarmısınz cizgi var mı sizde goreblıyormusnz
Tmm cnm tesekkur ederımmyanlış düşünmüyorsam peridede de bu konuyu aynı isimle açmıştın. umarım vardır ama 14 gün gecikmeye geç döllenme bile olsa bence daha belirgin çizgi olurdu diye düşünüyorum. kan ver istersen canım kesinleşir bu kadar gecikmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?