Selam kislar bnm testime bi bakarmisiniz:)
Bence negatif sonucun çizgi çıkmamış görünen flu olan asıl testin ıcındeki renktirArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Bence hamilesin yarın kan tahlılıne git bence şimdiden hayırlı olsunEki Görüntüle 1903421 Eki Görüntüle 1903422
Insallah:) reglim 3 gun gecti en son 24 eylulde olmustu, Azoncede idrar testi yaptim bakar misiniz? Cokkkk heyecanlaniyorum hatta inanamiyorum:))))
Aynen çok hafif belli oluyorArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Aynen kesin ligi yok ben dede öyle net çıktı ama hastalandim.doktor enfeksiyon falan varsa yada kullandigin ilaç hormonlarini etkilemiş olabilir demiştiGünün geçince yapmani tavisiye ediyorum mayis ayinda tam 4 test yapmisti hepsi bundan daha belirgindir sonuç hastalandim o yüzden kendini kaptirma herkes tebrik ediyor kesin hamilesin diyor ama sonuc hisrandi okadar uzulmustumki bu duruma haziranda 9 günüm geçti hamile olacagimi hic düşünmedim ve test yapmamistim korkmustim 10.gün çift çizgiyi gördüm. Moralini bozmak için söylemiyorum yanlis anlama kimyasal gebelik denilen birşey var galiba onu yasadim oyuzden sende benim gibi üzülme gününden önce test yapma canim
Hayirlisi diyim o zaman ilk defa ben cift cizgi goruyorum, o yuzden heyecan yaptim sanirim:)) yinede dusuncesi bile guzelYine de eczanedeki testlere güvenmemek lazım dedıgın gibi 3 tane yaptım 3 de teste göre pozıtıf çıktı ama hamıle degılımnet sonuç kan tahlılınde çıkıyor
İnşallah vardır rabbım ısteyen herkese versin benim oğlum şuan 8 aylık küçük olduğu ıcın şuan ıstemıyorum olmayana versin rabbim ınsallah sonucunu da tekrar paylaş bızımle hayırlı haber olsun ınsallahHayirlisi diyim o zaman ilk defa ben cift cizgi goruyorum, o yuzden heyecan yaptim sanirim:)) yinede dusuncesi bile guzel
Paylasacagim insallah evet Rabbim isteyen herkese versin hayirli bi evlat,Ö
İnşallah vardır rabbım ısteyen herkese versin benim oğlum şuan 8 aylık küçük olduğu ıcın şuan ıstemıyorum olmayana versin rabbim ınsallah sonucunu da tekrar paylaş bızımle hayırlı haber olsun ınsallah
İlk gebeliğim de aynii böyle çıkmıştı bence var hayırlı olsun simdidenArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Hamilesin canim cizgin baya belirgin hayirli olsun çok sevindimEki Görüntüle 1903421 Eki Görüntüle 1903422
Insallah:) reglim 3 gun gecti en son 24 eylulde olmustu, Azoncede idrar testi yaptim bakar misiniz? Cokkkk heyecanlaniyorum hatta inanamiyorum:))))
Evet cnm hamilesin tebrik ederimArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Erken cnm iki gün sonra tekrar yap ilk gebeliğim i bata 5 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı eğer sabirsizlaniyosan iki gün sonra tekrar yap inş hamilesindir:)Kızlar bir şey sormak istiyorum. BAT'ıma 7 gün kaldı bugün ve sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı. Sizce daha erken mi sonuç için?
Erken cnm iki gün sonra tekrar yap ilk gebeliğim i bata 5 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı eğer sabirsizlaniyosan iki gün sonra tekrar yap inş hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?