Gebelik testime bi bakabilir misiniz?

Kızlar bende 15 gün erken adet oldum adetim bıttıkten 3 gün sonra farklı günlerde 2 tane test yaptım bundan daha NE bellıydı doktora gıttım kan tahlılınde 0.27 çıktı negatıf dedi 4 gün sonra bugün sabah tekrar test yaptım yine aynı pozotıd çıktı tekrar kan tahlılıne çıktım degerım 0.72 olmuş ama negatıf temız ıcın Bebek yok dedi fıkri olan bu şekilde yaşayan var mı negatıfse degerım neden bu sekılde yukselmıs az da olsa

Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Bence negatif sonucun çizgi çıkmamış görünen flu olan asıl testin ıcındeki renktir

Yine de eczanedeki testlere güvenmemek lazım dedıgın gibi 3 tane yaptım 3 de teste göre pozıtıf çıktı ama hamıle degılım net sonuç kan tahlılınde çıkıyor

Aynen kesin ligi yok ben dede öyle net çıktı ama hastalandim.doktor enfeksiyon falan varsa yada kullandigin ilaç hormonlarini etkilemiş olabilir demişti

Yine de eczanedeki testlere güvenmemek lazım dedıgın gibi 3 tane yaptım 3 de teste göre pozıtıf çıktı ama hamıle degılım net sonuç kan tahlılınde çıkıyor
Hayirlisi diyim o zaman ilk defa ben cift cizgi goruyorum, o yuzden heyecan yaptim sanirim:)) yinede dusuncesi bile guzel

Ö
Hayirlisi diyim o zaman ilk defa ben cift cizgi goruyorum, o yuzden heyecan yaptim sanirim:)) yinede dusuncesi bile guzel
İnşallah vardır rabbım ısteyen herkese versin benim oğlum şuan 8 aylık küçük olduğu ıcın şuan ıstemıyorum olmayana versin rabbim ınsallah sonucunu da tekrar paylaş bızımle hayırlı haber olsun ınsallah

Paylasacagim insallah evet Rabbim isteyen herkese versin hayirli bi evlat,

Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
İlk gebeliğim de aynii böyle çıkmıştı bence var hayırlı olsun simdiden

Amin kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah biraz önce kan testi sonucumu aldım betahcg 151,40 çıktı iki günüm var daha hasta olmama çok garip bi şaşkınlık ve heyecan yaşıyorum teşekkür ederim herkese

Kızlar bir şey sormak istiyorum. BAT'ıma 7 gün kaldı bugün ve sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı. Sizce daha erken mi sonuç için?

Kızlar bir şey sormak istiyorum. BAT'ıma 7 gün kaldı bugün ve sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı. Sizce daha erken mi sonuç için?
Erken cnm iki gün sonra tekrar yap ilk gebeliğim i bata 5 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı eğer sabirsizlaniyosan iki gün sonra tekrar yap inş hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…