- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Evet canımmArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Canım senin icin negtiflaestirdim bu sekilde cizgi daha iyi gorulebiliyo cok silik ama cizgi var cok yeni gibi sabah ilk idrarinla tekra yap :)Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Masallah tebriklerr Gözün Aydin..Kızlaaaaar tekrar test yaptım bu sabah ve sanırım pozitif
Kızlaaaaar tekrar test yaptım bu sabah ve sanırım pozitif
Bu sabah bi daha yapmış pozitifmiş canımcanim.uzmek istemem ama ben hayalet cizgi bile gorwmiyorum o gorunwn sey testin 2.cizgi yeridir .inan bise varsa 2.cizgi baya bi kirmizi cikiyo yeniyse bile bundan daha belirgin cikiyor ins vardir ama
Valla ben görüyorumarkadaşlar benim adetime bir hafta var ama ben merak ettiğim için erken gebelik testi yaptım . böyle çıktı . sizce gebelik var mıdırEki Görüntüle 1904794
Yok yok kesin görüyorum valla vararkadaşlar benim adetime bir hafta var ama ben merak ettiğim için erken gebelik testi yaptım . böyle çıktı . sizce gebelik var mıdırEki Görüntüle 1904794
ayy gerçekten var mıdır kiiYok yok kesin görüyorum valla var
Ben silik cizgi görüyorum eger gebelik varsa bir kac güne koyulasir bu cizgi..arkadaşlar benim adetime bir hafta var ama ben merak ettiğim için erken gebelik testi yaptım . böyle çıktı . sizce gebelik var mıdırEki Görüntüle 1904794
en iyisi o zaman kan testidir değil miBen silik cizgi görüyorum eger gebelik varsa bir kac güne koyulasir bu cizgi..
İdrarda çıktığına göre kanda haydi haydi çıkar bencexxx
en iyisi o zaman kan testidir değil mi
inşaallah kısa zamanda katılırım ben de aranızaİdrarda çıktığına göre kanda haydi haydi çıkar bence
Tabiki zaten ilk kanda daha sonra idrarda belli olur,,xxx
en iyisi o zaman kan testidir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?