Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var bence canım. Ama kan testi yaptırman daha net sonuç verir. Hayırlı olsun. Tebrik ederimEki Görüntüle 2908060 arkadaslar adetime 1 gun var ve bu normal kaset tipi gebelik testi sizce varmi biseyler
Kan Testide yaptrdim dun canm 18.2 cikti hafta sonu oldugu icin soracak kmse olmadi varmi yokmu anlamadimVar bence canım. Ama kan testi yaptırman daha net sonuç verir. Hayırlı olsun. Tebrik ederim![]()
Tabi ki gebelik var çizgi pembe çıkmışEki Görüntüle 2908060 arkadaslar adetime 1 gun var ve bu normal kaset tipi gebelik testi sizce varmi biseyler
Test hatali bence canim bitanedaha alip yap benceEki Görüntüle 2908083 kızlar adetime 3 gün var test böyle çıktı testte mi sorun var bi çizgi belli ediyor ama o çizginin yanı temiz degıl varsa da belli etmiyor sizce testte mi sorun var
Testiniz sanki bozukEki Görüntüle 2908083 kızlar adetime 3 gün var test böyle çıktı testte mi sorun var bi çizgi belli ediyor ama o çizginin yanı temiz degıl varsa da belli etmiyor sizce testte mi sorun var
Yaaa hadi insallhhh cok tesekkurlerTabi ki gebelik var çizgi pembe çıkmış![]()
Çok sevindim canım hayırlı olsunKan
Kan Testide yaptrdim dun canm 18.2 cikti hafta sonu oldugu icin soracak kmse olmadi varmi yokmu anlamadim
Varmi yani canm genelde herjesin betasi 100 lerde cikiyor benimki 18.2 bence deger az sankiÇok sevindim canım hayırlı olsun![]()
Değerin az olması önemli değil artması önemli :)Varmi yani canm genelde herjesin betasi 100 lerde cikiyor benimki 18.2 bence deger az sanki
Gebelik yeni olduğu için düşüktür canım büyük ihtimalle. Arkadaşın dediği gibi yüksekliği değil iki günde bir iki kat artması önemli bildiğim kadarıyla.Varmi yani canm genelde herjesin betasi 100 lerde cikiyor benimki 18.2 bence deger az sanki
Yarin randevu aldim domtora gidecegim tekrar kan veririm insallh artmistir tesekkurlerGebelik yeni olduğu için düşüktür canım büyük ihtimalle. Arkadaşın dediği gibi yüksekliği değil iki günde bir iki kat artması önemli bildiğim kadarıyla.![]()
Çok çok silik gibi gördüm sanki ne zaman çıktı yaptıktan kaç dk sonra kuruma çizgisi olma ihtimali de olabilir bazen , rabbim gönlünüze göre nasip etsinArkadaşlar günüme 3 gün var bebek istiyoruz kaset test yaptım göğüs ağrısı göğüs ucu kararması etrafında kabarcıklar kasık bacak ağrısı baş ağrısı asirii tuzlu yeme isteği vs. Belirtilerim var . Testte hayalet çizgi görür gibiyim emin olamiyorum yardımcı olabilir misiniz sizce ikinci hafif bir çizgi var mı acaba
Yaptıktan 2 dakika içinde bu şekilde oldu hemen resmini çektim zatenÇok çok silik gibi gördüm sanki ne zaman çıktı yaptıktan kaç dk sonra kuruma çizgisi olma ihtimali de olabilir bazen , rabbim gönlünüze göre nasip etsin
Yaptıktan 2 dakika içinde bu şekilde oldu hemen resmini çektim zaten Allah razı olsun
İki gün sonra tekrarla kuzum testiYaptıktan 2 dakika içinde bu şekilde oldu hemen resmini çektim zaten
Tekrarlicam çok teşekkürlerİki gün sonra tekrarla kuzum testi