Gebelik testime bir bakarmisiniz

Okeanos_p

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
251
150
103
38
20210829_154320.jpg
arkadaslar adetime 1 gun var ve bu normal kaset tipi gebelik testi sizce varmi biseyler

Son düzenleme:
676CABF5-27AF-40A3-BD25-5C7B615F4E4D.jpeg
kızlar adetime 3 gün var test böyle çıktı testte mi sorun var bi çizgi belli ediyor ama o çizginin yanı temiz degıl varsa da belli etmiyor sizce testte mi sorun var

Hayırlı olsun zaten kanda da çıkmış 2 güne bir kan verip takip edin 🌼

Varmi yani canm genelde herjesin betasi 100 lerde cikiyor benimki 18.2 bence deger az sanki
Gebelik yeni olduğu için düşüktür canım büyük ihtimalle. Arkadaşın dediği gibi yüksekliği değil iki günde bir iki kat artması önemli bildiğim kadarıyla. ☺️

Arkadaşlar günüme 3 gün var bebek istiyoruz kaset test yaptım göğüs ağrısı göğüs ucu kararması etrafında kabarcıklar kasık bacak ağrısı baş ağrısı asirii tuzlu yeme isteği vs. Belirtilerim var . Testte hayalet çizgi görür gibiyim emin olamiyorum yardımcı olabilir misiniz sizce ikinci hafif bir çizgi var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20210830_235203.webp
    IMG_20210830_235203.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar günüme 3 gün var bebek istiyoruz kaset test yaptım göğüs ağrısı göğüs ucu kararması etrafında kabarcıklar kasık bacak ağrısı baş ağrısı asirii tuzlu yeme isteği vs. Belirtilerim var . Testte hayalet çizgi görür gibiyim emin olamiyorum yardımcı olabilir misiniz sizce ikinci hafif bir çizgi var mı acaba
Çok çok silik gibi gördüm sanki ne zaman çıktı yaptıktan kaç dk sonra kuruma çizgisi olma ihtimali de olabilir bazen , rabbim gönlünüze göre nasip etsin

Back
X