Gebelik Testimi yorumlar mısınız arkadaşlar

Kikirikbagyan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
71
15
8
24
Merhaba arkadaşlar testimi yorumlar mısınız 3 gün öncesi testimi yaptım böyle çıktı sanki silik çizgi var gibi ya da ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum adetim zaten çok düzensiz ve hamilelik belirtilerim var gibi bana yardimci olun

Eklentiler

• IMG-20200113-WA0007.webp
    IMG-20200113-WA0007.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 84
Testinin arka kismida cok kirmizimsi geldi bana benimde hamile kaldigimda cok yeni oldugu icin silikti cizgim ama testin garip gibi geldi bana insallah hamilesindir🙌

En son adet günüm 20 Kasım ama adetim çok düzensiz 1 Ocak günü adet gözüküyordu ama olmadım hâlâ eşim ile 6 ocaktaki ilişkimizden şüpheleniyorum yavaş yavaş mide bulantım kasık ağrım var ama hiç kusmak olmadı sadece bazen midem ağzıma geliyor
10 gunde cikmasi biraz zor diyolar ama bilemedim sanki testin bozuk gibi cok mu idrar damlattin ya da ne kadar beklettin testi

Merhabaa, Allah gönlüne göre versin.

Ben tek çizgi gördüm ama yanındakini de yamuk gibi bir çizgi gördüm ya da fotoğraftan öyle anlayamadım. En sağlıklı bilgiyi kan testi yaparak öğrenebilirsin, bence bir an önce yaptırmalısın, bazen testler de bozuk çıkabiliyor çünkü. Bir de ben test yaptığımda hep iki tane alıyordum ve ikisini aynı anda yapıyordum. Eğer varsa elinde iki tane birden aynı anda yapabilirsin, ya da bir an önce hastaneye kan testi yaptırmaya :)

Merhabaa, Allah gönlüne göre versin.

Ben tek çizgi gördüm ama yanındakini de yamuk gibi bir çizgi gördüm ya da fotoğraftan öyle anlayamadım. En sağlıklı bilgiyi kan testi yaparak öğrenebilirsin, bence bir an önce yaptırmalısın, bazen testler de bozuk çıkabiliyor çünkü. Bir de ben test yaptığımda hep iki tane alıyordum ve ikisini aynı anda yapıyordum. Eğer varsa elinde iki tane birden aynı anda yapabilirsin, ya da bir an önce hastaneye kan testi yaptırmaya :)
Evet ikinci çizgi var ama yamuk teşekkür ederim yorumunuz için 🥰

Back
X