Ayy çok teşekkür ederim, peki sizce gebelik testindeki hayalet çizgisi bir umut verebilir miAdet gününün geçmesini bekleyin yada sabah ilk idrar ile testi tekrar edin
Ovulasyon testinde o silik çizgi hep cikar zaten
Evett daha silik şekilde hamilelik haberleri alanlar var güzel haberler ile gelin inşallahAyy çok teşekkür ederim, peki sizce gebelik testindeki hayalet çizgisi bir umut verebilir mi
Allahım Allahım ne güzel konuştunuz. inşallah olumlu bir haber ile gelirim. Siz de dua eder misiniz banaEvett daha silik şekilde hamilelik haberleri alanlar var güzel haberler ile gelin inşallah
Tabikii mutlaka haber verin banadaAllahım Allahım ne güzel konuştunuz. inşallah olumlu bir haber ile gelirim. Siz de dua eder misiniz bana
Seve seveTabikii mutlaka haber verin banada
Yaaa gerçekten mi hiç ihtimal vermiyorum ben de. Ama az da olsa hamile olmak bile güzel bir duyguHamilesiniz ama değeriniz çok düşük. Testi tekrarlamanız lazım sonraki günlerde.
Yaaa gerçekten mi hiç ihtimal vermiyorum ben de. Ama az da olsa hamile olmak bile güzel bir duygu
Bu arada en sondaki foto ovu testi. Bugün yapmıştım. İlk iki foto gebelik testiHamilesiniz ama değeriniz çok düşük. Testi tekrarlamanız lazım sonraki günlerde.
Allah bebeğinizi size sizide bebeğinize bağışlasın inşallahBiraz bekle kuzum bu testler beta 12 nin ustunde gosteriyor benim de boyleydi hamileyimm simdi.
Biraz bekle kuzum bu testler beta 12 nin ustunde gosteriyor benim de boyleydi hamileyimm simdgünüm
Canım merhaba tekrardan bir test daha yaptım ilk idrar ile. Fotoğraf ekliyorum. Bi bakar mısın lütfenTabikii mutlaka haber verin banada
Tabiki at bakalimCanım merhaba tekrardan bir test daha yaptım ilk idrar ile. Fotoğraf ekliyorum. Bi bakar mısın lütfen
Canım beceremedim fotoyu anlamadım :/ yeni bir konu ile güncel test görüntümü attım. Onu görebiliyor musun senTabiki at bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?