Silik bir çizgi görünüyor bence kan verin gebelik var gibi duruyorGebelik testimi yorumlar mısınız? Bat a 4 gün var
AySilik bir çizgi görünüyor bence kan verin gebelik var gibi duruyor
Silik bir çizgi olarak var netleşirGebelik testimi yorumlar mısınız? Bat a 4 gün var
Gebelik var hayırlı olsunGebelik testimi yorumlar mısınız? Bat a 4 gün var
Kan testi yaptırdım beta hcg 33 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedilerGebelik var hayırlı olsun
Hayırlı olsun bende battan 4 gün önce 30 ile öğrenmiştimKan testi yaptırdım beta hcg 33 çıktı 2 gün sonra tekrarla dediler
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKan testi yaptırdım beta hcg 33 çıktı 2 gün sonra tekrarla dediler
Hayırlı olsin gebelik var gbi duruyoGebelik testimi yorumlar mısınız? Bat a 4 gün var
Test çok silik olduğunda bile pozitif demek oluyor. Çok yeni daha hayırlı olsunKan testi yaptırdım beta hcg 33 çıktı 2 gün sonra tekrarla dediler
Gebelik var canm barıs belliBir bakarmısınız
Yumurtlamadan 12 gün sonra ogrenmıs oldum aslında. Bata 4 gün kala Çok erken gözüktü.Hayırlı olsin gebelik var gbi duruyoyumuetlamadan kac gün sonra ? Ve önceki günnerde test yaptınızmı? Belirtileriniz neler benxe test gününü bekliyorum bata son 5
Sizin de aynı benım ki gibi çok silik ama kanda 33 çıktı bi kan verin bence var gibiBir bakarmısınız
Bata 4 gün kaladan önce yaptınızmı benm daha 8 nci gün pikten siz piktenmi sayıyosunuzYumurtlamadan 12 gün sonra ogrenmıs oldum aslında. Bata 4 gün kala Çok erken gözüktü.
Yok yapmadım. Evet pikten sayıyorumBata 4 gün kaladan önce yaptınızmı benm daha 8 nci gün pikten siz piktenmi sayıyosunuz
Hayırlı olsunYok yapmadım. Evet pikten sayıyorum
Yani bi belirti yaşamadım sadece soguk algınlıgı ilacı kullanıyordum onu içtim bi anda bas dönmesı mide bulantısı oldu ilacı içtıkten sonra ilk defa böyle bişey yaşadımHayırlı olsunDarısı bana inşallah belirtiler nelerdi ben oğlumdada 11gün öğrendiydim
Gebelik var gibi hayırlı olsunGebelik testimi yorumlar mısınız? Bat a 4 gün var
Benimde yarın bat günümSizin de aynı benım ki gibi çok silik ama kanda 33 çıktı bi kan verin bence var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?