Gebelik testimi yorumlar mısınız

Nur1209

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
61
9
6
23
Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.

Eklentiler

• 1000023793.webp
    1000023793.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 219
Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
Fotoğraf gözükmüyor,ama ikinci bir çizgi var ise en yakın acilde kan testi verin. Kullandığım ilaçlar var gebe isem acil bırakacağım gibisinden birşey uydurun eğer sıkıntı çıkarırlarsa ama sanmam ben açıkladığımda sorunsuz vermiştim. Birşey uydurursunuz düştüm,doktoruma randevu bulamıyorum yakın çevrede yok vs gibi gibi.

Şimdi ekleyebildim fotoğrafı. İlaç konusu mantıklı. Bu arada teste de bakabilirseniz çok sevinirim

Yani çok silikte olsa var gibi ama devlette acil de yapmıyorlar diye biliyorum özel varsa hemen gidin en temizi kan sonuçu belirliyor

İkisinde de çizgi görüyorum. Olma ihtimalinin yüksek acile direk hcg deyince bakmıyorlar. Bende gitmiştim çok fazla kasık ağrım karın ağrım var duramıyorum demiştim doktor muayene için bişeyler sorarken hamilelik şüphem var geciktim falan demiştim öyle hcg istemişlerdi çünkü ilaç verme durumunda emin olmaları gerekiyor sizde bu şekilde gidebilirsiniz

Bence bir kaç gün bekleyin kan testi için bta 100 vs çıktığında da 2 gün sonra tekrarlamanız gerekiyor

İkisinde de çizgi görüyorum. Olma ihtimalinin yüksek acile direk hcg deyince bakmıyorlar. Bende gitmiştim çok fazla kasık ağrım karın ağrım var duramıyorum demiştim doktor muayene için bişeyler sorarken hamilelik şüphem var geciktim falan demiştim öyle hcg istemişlerdi çünkü ilaç verme durumunda emin olmaları gerekiyor sizde bu şekilde gidebilirsiniz
Gittim acile baktılar şükür 90 geldi sonuç dün tekrar verdim 202 geldi

İnşallah öyleyim Allah'ın izniyle kesesini ve kalp atışını da görürüm 🫠
Bende 8. Haftamdayım beta 1000 nin üzerinde çıkmıştı keseyi 4+6 da gördüm ama keşke biraz daha bekleseymişim kontrol için kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğim doktor 2-3 hafta sonra duyarsın demişti

Bende 8. Haftamdayım beta 1000 nin üzerinde çıkmıştı keseyi 4+6 da gördüm ama keşke biraz daha bekleseymişim kontrol için kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğim doktor 2-3 hafta sonra duyarsın demişti
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4+6 son adet tarihine göre mi hesapladınız?

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4+6 son adet tarihine göre mi hesapladınız?
Aslında son adet tarihine göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrosonda 4+6 çıktı doktor bir sorun yok ilk haftalarda böyle olabilir dedi

Eklentiler

• 257D033F-BCAC-4388-8D4B-1A3730461078.webp
    257D033F-BCAC-4388-8D4B-1A3730461078.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 177
Aslında son adet tarihine göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrosonda 4+6 çıktı doktor bir sorun yok ilk haftalarda böyle olabilir dedi
Benim de şu an son adet tarihime göre 5+4 ama henüz ultrasona gitmedim siz gittiğiniz de gördünüz mü kesesini

Back
X