Fotoğraf gözükmüyor,ama ikinci bir çizgi var ise en yakın acilde kan testi verin. Kullandığım ilaçlar var gebe isem acil bırakacağım gibisinden birşey uydurun eğer sıkıntı çıkarırlarsa ama sanmam ben açıkladığımda sorunsuz vermiştim. Birşey uydurursunuz düştüm,doktoruma randevu bulamıyorum yakın çevrede yok vs gibi gibi.Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
Yani çok silikte olsa var gibi ama devlette acil de yapmıyorlar diye biliyorum özel varsa hemen gidin en temizi kan sonuçu belirliyorKızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
İkisinde de çizgi görüyorum. Olma ihtimalinin yüksek acile direk hcg deyince bakmıyorlar. Bende gitmiştim çok fazla kasık ağrım karın ağrım var duramıyorum demiştim doktor muayene için bişeyler sorarken hamilelik şüphem var geciktim falan demiştim öyle hcg istemişlerdi çünkü ilaç verme durumunda emin olmaları gerekiyor sizde bu şekilde gidebilirsinizKızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
Bence bir kaç gün bekleyin kan testi için bta 100 vs çıktığında da 2 gün sonra tekrarlamanız gerekiyorKızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.
Kan verdim 90 çıktı, dün tekrar verdim 202 çıktıBence bir kaç gün bekleyin kan testi için bta 100 vs çıktığında da 2 gün sonra tekrarlamanız gerekiyor
Hamilesiniz o zaman gözünüz aydınKan verdim 90 çıktı, dün tekrar verdim 202 çıktı
Gittim acile baktılar şükür 90 geldi sonuç dün tekrar verdim 202 geldiİkisinde de çizgi görüyorum. Olma ihtimalinin yüksek acile direk hcg deyince bakmıyorlar. Bende gitmiştim çok fazla kasık ağrım karın ağrım var duramıyorum demiştim doktor muayene için bişeyler sorarken hamilelik şüphem var geciktim falan demiştim öyle hcg istemişlerdi çünkü ilaç verme durumunda emin olmaları gerekiyor sizde bu şekilde gidebilirsiniz
İnşallah öyleyim Allah'ın izniyle kesesini ve kalp atışını da görürümHamilesiniz o zaman gözünüz aydın
Bende 8. Haftamdayım beta 1000 nin üzerinde çıkmıştı keseyi 4+6 da gördüm ama keşke biraz daha bekleseymişim kontrol için kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğim doktor 2-3 hafta sonra duyarsın demiştiİnşallah öyleyim Allah'ın izniyle kesesini ve kalp atışını da görürüm
Çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsinizKan verdim 90 çıktı, dün tekrar verdim 202 çıktı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4+6 son adet tarihine göre mi hesapladınız?Bende 8. Haftamdayım beta 1000 nin üzerinde çıkmıştı keseyi 4+6 da gördüm ama keşke biraz daha bekleseymişim kontrol için kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğim doktor 2-3 hafta sonra duyarsın demişti
İnşallah tek duam şu anÇok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz
Aslında son adet tarihine göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrosonda 4+6 çıktı doktor bir sorun yok ilk haftalarda böyle olabilir dediRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4+6 son adet tarihine göre mi hesapladınız?
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4+6 son adet tarihine göre mi hesapladınız?
Benim de şu an son adet tarihime göre 5+4 ama henüz ultrasona gitmedim siz gittiğiniz de gördünüz mü kesesiniAslında son adet tarihine göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrosonda 4+6 çıktı doktor bir sorun yok ilk haftalarda böyle olabilir dedi
Bir de keseyi gördüğünüzde beta kaçtı ?Aslında son adet tarihine göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrosonda 4+6 çıktı doktor bir sorun yok ilk haftalarda böyle olabilir dedi
<1000 çıktıBir de keseyi gördüğünüzde beta kaçtı ?
Evet gördümBenim de şu an son adet tarihime göre 5+4 ama henüz ultrasona gitmedim siz gittiğiniz de gördünüz mü kesesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?