Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan kesim sonuc zaten bır daha idrar testı yapmana gerek yok 2 gunde bır kan artısını kontrol et kimyasal dış gebelik olmadıgı surece beya 3000 lerde olunca keseyı gormeye gıdebıkırsınKonu açılmışken son adet başlangıç tarihim 19 Mayıs döngüm düzenli olarak 28 gün sürmekte yani 2 gün gecikmeyle şuan 31. Gündeyim sabah karnımda kasılma şikayetiyle uyandım bebek beklediğimiz için laboquik marka ile test yaptım çift çizgiyi gördüm hemen ardından hastaneye giderek kan verdim Beta hcg 86 çıktı acil doktoru değerin yüksek olduğunu ve hamile olabileceğimi söyleyerek gönderdi kandın doğuma gitmemi önerdi kafamda netleşmediği için freely marka erken gebelik testini yaptım tek çıktı kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz? Hamilemiyim?
Doktor birşey demedi bana bende şuan çok strestiyim tek çizgiyi görünce baya kafam karıştı zaten ilk yaptığım aslında normal gebelik testi çıkmasa onda çıkmaması gerekiyorduKan kesim sonuc zaten bır daha idrar testı yapmana gerek yok 2 gunde bır kan artısını kontrol et kimyasal dış gebelik olmadıgı surece beya 3000 lerde olunca keseyı gormeye gıdebıkırsın
Bana testin pozitif negatif vs de demedi ben araştırdığım kadarıyla yüksek olduğunu bu değer aralığına pozitif dendiğini öğrendimKan kesim sonuc zaten bır daha idrar testı yapmana gerek yok 2 gunde bır kan artısını kontrol et kimyasal dış gebelik olmadıgı surece beya 3000 lerde olunca keseyı gormeye gıdebıkırsın
Hemen mi gördünüz çizgiyiAdetime 2 gün var akşam yaptım bol suda içmiştim yorumlarmısınız
Onemli olan kesın sonuc olan kan her zaman markasından dolayı test bozuk olabılır yada yeterı kadar idrar damlatmamışsındır belki bende beta 86yla öğrenmiştim adet günümde suan 7+5 haftalık hamileyimDoktor birşey demedi bana bende şuan çok strestiyim tek çizgiyi görünce baya kafam karıştı zaten ilk yaptığım aslında normal gebelik testi çıkmasa onda çıkmaması gerekiyordu
Gayet net çıkmış. Hayırlı olsun inşallah kanda da görürsünüzAdetime 2 gün var akşam yaptım bol suda içmiştim yorumlarmısınız
86 yüksek bir değer ikinci test hatalı olabilir.Konu açılmışken son adet başlangıç tarihim 19 Mayıs döngüm düzenli olarak 28 gün sürmekte yani 2 gün gecikmeyle şuan 31. Gündeyim sabah karnımda kasılma şikayetiyle uyandım bebek beklediğimiz için laboquik marka ile test yaptım çift çizgiyi gördüm hemen ardından hastaneye giderek kan verdim Beta hcg 86 çıktı acil doktoru değerin yüksek olduğunu ve hamile olabileceğimi söyleyerek gönderdi kandın doğuma gitmemi önerdi kafamda netleşmediği için freely marka erken gebelik testini yaptım tek çıktı kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz? Hamilemiyim?
Yaaa inşallah sağlıkla kucağınıza alınOnemli olan kesın sonuc olan kan her zaman markasından dolayı test bozuk olabılır yada yeterı kadar idrar damlatmamışsındır belki bende beta 86yla öğrenmiştim adet günümde suan 7+5 haftalık hamileyim