Attım bakarmısın konuyu da yalnıs yere açmısım sorun olur mu kiResim yok
Bozuk mu dersinElinizde başka test yokmu? Testi tekrarlamanız lazım bozuk bu test
Anladım tsswkur ederimTest bozuk oyle çizgi olmaz capraz gorunuyor evet bir çizgi var ama boyle durumlar testin icinde de belirtiliyor gecersizdir
Elimde de kalmadı ki eşim iş cıkısı npbetci bulursa alır artıkCanım inşallah gebesindir bence çok damlatmışsın yeniden yap kuzum
Bozuk bozuk. Benim de oldu böyle. Bugün alıp yarın inşallah ilk idrarla yaparsın.Bozuk mu dersin
Malesef yok
Kuzum çok mu damlattin acaba yada testte mi bı bozukluk var çizgi düz olsa ikinci diyelim ama yatay çizgi bı test daha alıp yapsan . İnşaallah vardır su mübarek ayın yüzü suyu hürmetineKızlar sanırım bu ay gec yumurtladım 41.gun hayla regl gelmedi gecen hafta kan verdim sonuc 2 cıktı bugun bu testi yaptım ilk bes dakıka da cıkmadı kesınlıkle ama ne zaman cıktı bilmiyorum bıkac dakıka bakıp ıslere daldım ve sonra baktıgım da sonuc buvarmı anlayan hiç bişe olmasa buda cıkmaz Dı dimi kızlarEki Görüntüle 2635460
Allah razı olsun inşallahKuzum çok mu damlattin acaba yada testte mi bı bozukluk var çizgi düz olsa ikinci diyelim ama yatay çizgi bı test daha alıp yapsan . İnşaallah vardır su mübarek ayın yüzü suyu hürmetine
Tamamdır sagolunBozuk bozuk. Benim de oldu böyle. Bugün alıp yarın inşallah ilk idrarla yaparsın.
Bahadır regl olmadın bence var aynen alsın cnm dualarım seninleElimde de kalmadı ki eşim iş cıkısı npbetci bulursa alır artık
Tarlusal kullandım biliyormusun 3 gun once bitti hayla gelmedi bu kadar gecikmeye hapın yarısında sökülürdğm benBahadır regl olmadın bence var aynen alsın cnm dualarım seninle
Yok canım kaptırmadım zaten olacagı varsa olurMalesef test yanlış. Geçen ay bendeki düz bir çizgi ama üst taraftan dağılmıştı. Yarım saat içind e çıkmıştı. Bende baya umutlanmıştım açıkçası ama sonra regl oldum. Baya kötü oldum. Allahtan umut kesilmez ama Kendini cok kaptırma
Merhaba bu test zamanı hamile miydiniz?Kızlar sanırım bu ay gec yumurtladım 41.gun hayla regl gelmedi gecen hafta kan verdim sonuc 2 cıktı bugun bu testi yaptım ilk bes dakıka da cıkmadı kesınlıkle ama ne zaman cıktı bilmiyorum bıkac dakıka bakıp ıslere daldım ve sonra baktıgım da sonuc buvarmı anlayan hiç bişe olmasa buda cıkmaz Dı dimi kızlarEki Görüntüle 2635460
Malesef değildim bundan ıkı ay sonra kaldımMerhaba bu test zamanı hamile miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?