Gebeliğe Hazırlık Gebelik testin de dagılan cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Kızlar sanırım bu ay gec yumurtladım 41.gun hayla regl gelmedi gecen hafta kan verdim sonuc 2 cıktı bugun bu testi yaptım ilk bes dakıka da cıkmadı kesınlıkle ama ne zaman cıktı bilmiyorum bıkac dakıka bakıp ıslere daldım ve sonra baktıgım da sonuc bu 🤔 varmı anlayan hiç bişe olmasa buda cıkmaz Dı dimi kızlar

Son düzenleme:
15895425897736384067671024820717.webp

Elinizde başka test yokmu? Testi tekrarlamanız lazım bozuk bu test

Canım inşallah gebesindir bence çok damlatmışsın yeniden yap kuzum

Kızlar sanırım bu ay gec yumurtladım 41.gun hayla regl gelmedi gecen hafta kan verdim sonuc 2 cıktı bugun bu testi yaptım ilk bes dakıka da cıkmadı kesınlıkle ama ne zaman cıktı bilmiyorum bıkac dakıka bakıp ıslere daldım ve sonra baktıgım da sonuc bu 🤔 varmı anlayan hiç bişe olmasa buda cıkmaz Dı dimi kızlarEki Görüntüle 2635460
Kuzum çok mu damlattin acaba yada testte mi bı bozukluk var çizgi düz olsa ikinci diyelim ama yatay çizgi bı test daha alıp yapsan . İnşaallah vardır su mübarek ayın yüzü suyu hürmetine 🙏

Kuzum çok mu damlattin acaba yada testte mi bı bozukluk var çizgi düz olsa ikinci diyelim ama yatay çizgi bı test daha alıp yapsan . İnşaallah vardır su mübarek ayın yüzü suyu hürmetine 🙏
Allah razı olsun inşallah 🤲

Malesef test yanlış. Geçen ay bendeki düz bir çizgi ama üst taraftan dağılmıştı. Yarım saat içind e çıkmıştı. Bende baya umutlanmıştım açıkçası ama sonra regl oldum. Baya kötü oldum. Allahtan umut kesilmez ama Kendini cok kaptırma

Malesef test yanlış. Geçen ay bendeki düz bir çizgi ama üst taraftan dağılmıştı. Yarım saat içind e çıkmıştı. Bende baya umutlanmıştım açıkçası ama sonra regl oldum. Baya kötü oldum. Allahtan umut kesilmez ama Kendini cok kaptırma
Yok canım kaptırmadım zaten olacagı varsa olur

Kızlar sanırım bu ay gec yumurtladım 41.gun hayla regl gelmedi gecen hafta kan verdim sonuc 2 cıktı bugun bu testi yaptım ilk bes dakıka da cıkmadı kesınlıkle ama ne zaman cıktı bilmiyorum bıkac dakıka bakıp ıslere daldım ve sonra baktıgım da sonuc bu 🤔 varmı anlayan hiç bişe olmasa buda cıkmaz Dı dimi kızlarEki Görüntüle 2635460
Merhaba bu test zamanı hamile miydiniz?

Back
X