Gebelik testinde 0.144 olup yükselen varmı?

Canım çok düşük bir değer sanmıyorum yükseleceğini

Tatlım ben adetime 3 gün kala test yaptırdım 60 çıktı sonra hızla yükseldi o yüzden dedim cok düşük bir değer diye

LÜtfen böyle düşünme rabbimin İnan vardır bildiği ne kadar süredir bebekler sahibi olmak istiyorsun İnan cevap verdiğim icin üzüldüm ama boşa ümitle istemedim kırdıysam üzdüysem özür dilerim

Canım özür dilenecek bişey Yok 1 yıldır olmuyor ama tedaviye Yen'i başladık ilk defa klomen+ovitrel kullandım her defasında hüsrana uğruyorum sadece kafama fazla takıyorum sanırım

Bende Yen'i öğrendim hamile olduğumu 5 yıllık evliyim epilepsi hastasıyım doktorum bu zamana kadar izin vermedi artık serbest dediği 2 . Ay kaldım ama şunu biliyorum tatlım Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor kafana takma kendini kasma o gün bugün diye takıntı yapma şakın ben hiç ummadığım bir anda kaldım hamile

Allah sağlık lı şekilde kucağına almayı nasip etsin,elimde değil takmamak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin başka bişey gelmiyor elimden zaten

Amin canım insallah Rabbim en kısa zaman da hayırlı haberler Almayı nasip etsin sana da lütfen inanmaktan vazgeçme Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış

Amin canım insallah Rabbim en kısa zaman da hayırlı haberler Almayı nasip etsin sana da lütfen inanmaktan vazgeçme Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
Amin inşallah canm dua et lütfen sen hamilesin rabbim duanı geri çevirmez,yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek

Rabbim sana en kısa zaman da bir evlat nasip etsin insallah İnanır misin bilmiyorum ama cok içten dua ettim senin için iyi haberlerini burdan bekliyor olacağım

Gerçekten öyle nasip..biz bilmiyoruz belki ama Allahın bir bildiği vardır elbet 12 sene sonra çocuk sahibi olanlar var..bizde 1.5yıllık evliyiz 1yıldır istiyoruz aama bakalım rabbim ne zaman nasip edicek Allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin

Amin inşallah herseyde bi hayr vardır rabbimin de bildiği bişey vardır dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden

KEsinlikle öyle Allah'a bırakın o en iyisini bilendir vardır bir zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…