İnsallah canım insallahİnşşallah hayırlı haberler ile gelirsin ben inanıyorum
Canım sorununuz neydi de aşılama önerdi dr un.. banada aşılama önerdi...Simdi hastaneden geldim adet olduğumun 2.günü tekrar gideceğim aşılama yapacagını söyledi hayırlısı bakalım
Bende bi sorun yoktu eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı ama ben söyledim doktoruma ilk başta klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi Yen'i gittim eşime test yapılacak ve aşılama dediCanım sorununuz neydi de aşılama önerdi dr un.. banada aşılama önerdi...
Canm hasta olmayı bekliyorum başlarım insallah o güne kadar biterTam tarihin belli ise Can'ım p zamana kadar salavatı tefriciye başlat Ne kadar zamanın var
Ya aşılama yaptıran kime sorduysam hepsinin eşinde hareket azlığı diyor bizde ne eşimde ne de bende sorun var banada aşılama yapalım dedi... acaba şansım daha mi yüksek olur..Bende bi sorun yoktu eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı ama ben söyledim doktoruma ilk başta klomen ve çatlatma iğnesi verdi şimdi Yen'i gittim eşime test yapılacak ve aşılama dedi
Evet canm daha yüksek ihtimal oluyorYa aşılama yaptıran kime sorduysam hepsinin eşinde hareket azlığı diyor bizde ne eşimde ne de bende sorun var banada aşılama yapalım dedi... acaba şansım daha mi yüksek olur..
Merhaba ben ilk cocugumda doktor bende bisey olmadigini söyledi ve esime test yapti hareket azlığı var spermde dedi daha sonra benden rahim filmi istemisti bakalım bi sonuclarına ona göre aşılama yapacaz dedi rahim filmim temiz cikti daha sonra hic bir sekilde igne yada ilaç kullanmadik esim keçiboynuzu suyu kaynatıp iciyordu hem hareketliligi arttiriyor hem de sperm sayısînı bir ay boyunca devam etti esim ve ben o ay hamile oldugumu ögrendim bence bir iki ay bi keci boynuzu suyu icsin esiniz dr.ibrahim saraçoglunun keciboynuzu kürü cok iyi gelmisti bence bi deneyin derim hemen asilama yaptirmayinYa aşılama yaptıran kime sorduysam hepsinin eşinde hareket azlığı diyor bizde ne eşimde ne de bende sorun var banada aşılama yapalım dedi... acaba şansım daha mi yüksek olur..
Aşılama da daha hareketli spermleri aşıladıkları için sanırım şans daha yüksek oluyor aşılama tutmazsa da tüp Bebek öneriyorlarEvet canm daha yüksek ihtimal oluyor
Merhaba canım ama senin eşinde hareket azlığı varmış benim eşimde oda yok sonuçları temiz sperm sayısıda 39 milyondu galiba yanlış hatırlamıyorsam... benimde rahim filmim falan oldu hiç bi sorun yok... yumurtalarımda iyi... ama olmuyor 4 yıllık evliyiz dr oyüzden aşılama dedi bu zamana kadar hiç sorun olmamasına rağmen olmuyorsa aşılama yapalım dedi...Merhaba ben ilk cocugumda doktor bende bisey olmadigini söyledi ve esime test yapti hareket azlığı var spermde dedi daha sonra benden rahim filmi istemisti bakalım bi sonuclarına ona göre aşılama yapacaz dedi rahim filmim temiz cikti daha sonra hic bir sekilde igne yada ilaç kullanmadik esim keçiboynuzu suyu kaynatıp iciyordu hem hareketliligi arttiriyor hem de sperm sayısînı bir ay boyunca devam etti esim ve ben o ay hamile oldugumu ögrendim bence bir iki ay bi keci boynuzu suyu icsin esiniz dr.ibrahim saraçoglunun keciboynuzu kürü cok iyi gelmisti bence bi deneyin derim hemen asilama yaptirmayin
Ayy çok teşekkür ederim canım bende onu sordum zaten aşılama olan herkeste eşinde sorun oluyor bizde sorunda yok...Aşılama da daha hareketli spermleri aşıladıkları için sanırım şans daha yüksek oluyor aşılama tutmazsa da tüp Bebek öneriyorlar
Anladım hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyorsa asilama yaptır o zaman canim hayırlisi olsun hakkinda insallah hamile oldugun haberlerini alırızMerhaba canım ama senin eşinde hareket azlığı varmış benim eşimde oda yok sonuçları temiz sperm sayısıda 39 milyondu galiba yanlış hatırlamıyorsam... benimde rahim filmim falan oldu hiç bi sorun yok... yumurtalarımda iyi... ama olmuyor 4 yıllık evliyiz dr oyüzden aşılama dedi bu zamana kadar hiç sorun olmamasına rağmen olmuyorsa aşılama yapalım dedi...
Inşallah canım ya... ama biz başka bi dr a daha gidecez eğer oda aşılama derse ondan sonra aşılamaya gidecez... ne güzel sen aşılama gerek kalmadan hamile kalmışsın.. bu arada bizde baya bi boynuz kaynatıp içtik ama biz tadını sevdiğimiz için içiyorduk hem saç dökülmeyi önlüyor eşim sırf oyüzden içiyordu tadı çok güzelAnladım hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyorsa asilama yaptır o zaman canim hayırlisi olsun hakkinda insallah hamile oldugun haberlerini alırız
Rica ederim canım insallah Rabbim gönlüne göre verir eşin sigara içiyorsa şu dönem biraz azaltsın benceAyy çok teşekkür ederim canım bende onu sordum zaten aşılama olan herkeste eşinde sorun oluyor bizde sorunda yok...
Yok canım 2 yıldır içmiyor... banada dua et..Rica ederim canım insallah Rabbim gönlüne göre verir eşin sigara içiyorsa şu dönem biraz azaltsın bence
Rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etsin Şen'de bana dua et sağ Salim alayım kucağıma cuma günü keresine bakmaya gidicem insallah görebilirimYok canım 2 yıldır içmiyor... banada dua et..
Inşallah canım görürsün canım.. sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım... güzel haberlerini beklicem inşallah...Rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etsin Şen'de bana dua et sağ Salim alayım kucağıma cuma günü keresine bakmaya gidicem insallah görebilirim
Çok teşekkür ederim canım insallahInşallah canım görürsün canım.. sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım... güzel haberlerini beklicem inşallah...
canım benim ilk beta 0.563tü doktor gebelik yok dedi 4 5 gün sonra tekrar yaptım ve 388.0 olmuştu. Şuan Allah nasip ederse 25 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme dua et yükselebilir. sen testini tekrarla.Kızlar çatlatma iğnesinin 12.günü 0.144 beta sizce yükselir mi?
Suan hastalandım hayırlısı artıkcanım benim ilk beta 0.563tü doktor gebelik yok dedi 4 5 gün sonra tekrar yaptım ve 388.0 olmuştu. Şuan Allah nasip ederse 25 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme dua et yükselebilir. sen testini tekrarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?