Evet bende çok umutlu değilim benim gibi isteyen herkese duacıyım ben ayın 1 nde kan vereceğim sonucu yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar alırızSanmıyorum kuzum ya herkes yanıltabilir diyor
2 gebeliğimi de bu markayla öğrendim hatta birini 5 gün kala öğrendim, ayrıca bu yanıltıyor gibi bir çizgi değil kan verip netleştirinSanmıyorum kuzum ya herkes yanıltabilir diyor
İnşallah canım benimEvet bende çok umutlu değilim benim gibi isteyen herkese duacıyım ben ayın 1 nde kan vereceğim sonucu yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar alırız
Nasıldı peki2 gebeliğimi de bu markayla öğrendim hatta birini 5 gün kala öğrendim, ayrıca bu yanıltıyor gibi bir çizgi değil kan verip netleştirin
Çok silik bir çizgi çıkmıştı ikinci seferde, ilk sefer beliegindi baya ama o zaman beta değerim yüksekti üstüne görme yaşamıştımNasıldı peki
Ay inşallah benimde öyledir sabah testi tekrarlayacamÇok silik bir çizgi çıkmıştı ikinci seferde, ilk sefer beliegindi baya ama o zaman beta değerim yüksekti üstüne görme yaşamıştım
İnşallah öyledir evet tekrarlayın hatta bence kan verinAy inşallah benimde öyledir sabah testi tekrarlayacam
Tam emin olmadan kan vermek istemiyorumİnşallah öyledir evet tekrarlayın hatta bence kan verin
Merhabalar benimde adetime 2 gün kala bu testleri yaptım kaset olanı dün akşam pembe kapaklı olanı ise bugün yaptım sizce hamilelik var mıSanmıyorum kuzum ya herkes yanıltabilir diyor
Bendede aynısı oldu ama benim predictor marka ve yorumlarda çoğu kişiyi yanıltmış yarın kan vereceğim ama hiç ümitli değilimMerhabalar benimde adetime 2 gün kala bu testleri yaptım kaset olanı dün akşam pembe kapaklı olanı ise bugün yaptım sizce hamilelik var mı
İnşallah üçümüzde gebeyizdirBendede aynısı oldu ama benim predictor marka ve yorumlarda çoğu kişiyi yanıltmış yarın kan vereceğim ama hiç ümitli değilim
Umarım beraber güzel haberlerimizi yazarız buraya gönlünüzce olur umarım
İnşallah haber bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah üçümüzde gebeyizdir
İnşllh inşllh doktorum ayın 1nde kan ver dedi onu bekliyorum inşllh olumlu olur
Evet beta 671 ama tiroid değerlerimde yine değişiklik oldu ve çok umutsuzum..Kan verdiniz mi
Kan verdiniz mi
Merhabalar dr niz sadece letu mu verdi catlatma ignesi de oldunuz muAralık ayında hamileydim boş gebelik geçirdim gebelik tiroidim çıktı kürtaj oldum şubatta tekrar gebelik istiyorum ve tsh değerlerim şuan normal tiroid ilacına devam ediyorum Tedavi oluyorum bu ay letu verdi doktorum doktorumun söylediği tarihlerde ilişki yaşadık eşimle 1 hafta önce test yaptım tek çizgi çıktı Adetime 3 gün var tekrar gebelik testi yaptım 5 saniye sonra ikinci çizgi silik çıktı hamilelikmi acaba?
Bence bir beta hcg testi yaptırın kan tahlili daha doğru olur benimde silik çıktı şimdi acile gidiyorumEki Görüntüle 3259188 merhaba herkese gebelik testi yaptım ve 4 dk içinde renksiz bı çizgi oluştu yorumlarınızı bekliyorum kuruma çizgisi olabilirmi ama 4 dk içinde de kuruma çizgisi olurmu kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum
Sizinkide benim gibi mi çıktı yoksa daha net sekildemi foto atma şansınız varmıBence bir beta hcg testi yaptırın kan tahlili daha doğru olur benimde silik çıktı şimdi acile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?