Gebelik testinde 2. Çizgi silik

Sanmıyorum kuzum ya herkes yanıltabilir diyor
Merhabalar benimde adetime 2 gün kala bu testleri yaptım kaset olanı dün akşam pembe kapaklı olanı ise bugün yaptım sizce hamilelik var mı

Eklentiler

• IMG_1140.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG_1161.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 176
Merhabalar benimde adetime 2 gün kala bu testleri yaptım kaset olanı dün akşam pembe kapaklı olanı ise bugün yaptım sizce hamilelik var mı
Bendede aynısı oldu ama benim predictor marka ve yorumlarda çoğu kişiyi yanıltmış yarın kan vereceğim ama hiç ümitli değilim
Umarım beraber güzel haberlerimizi yazarız buraya gönlünüzce olur umarım

Merhabalar dr niz sadece letu mu verdi catlatma ignesi de oldunuz mu

merhaba herkese gebelik testi yaptım ve 4 dk içinde renksiz bı çizgi oluştu yorumlarınızı bekliyorum kuruma çizgisi olabilirmi ama 4 dk içinde de kuruma çizgisi olurmu kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230609_205109.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 154
Bence bir beta hcg testi yaptırın kan tahlili daha doğru olur benimde silik çıktı şimdi acile gidiyorum

merhaba kızlar adetim bir gün geçti sizce ikinci çizgi var mı ?

Eklentiler

• IMG_2370.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 160
Ya kızlar bisi soracağım 4 hazirandan beri esimle 1 gün arayla birlikte olduk bugün dahil son üç gündür mide bulantısı var ama kusamiyorum hasta gibiyim halsiz test yaptım ama çok çok silik zorla görünüyor yani yada ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım erken mi daha 11 oldu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…