Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin
Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin Eki Görüntüle 3610449
Marka güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama bu kadar net çıkması bence pozitif bu kadar net yalancı pozitif veya kuruma çizgisi görmedim açıkcası heveslendirmek istemem ama bence hayırlı olsun yarın hemen kan verin
Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin Eki Görüntüle 3610449
Canım baya baya belirgin. Test markası ne? Bazılarında yalancı pozitif olabiliyor o yüzden sordum. Ama bence kan vermelisin. Benimde böyle silikti kanda öğrendim. Bak örnek olması için atayım.