Gebelik testinde belli belirsiz çizgi

aelvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
5
1
1
21
Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin
IMG-20250627-WA0036.webp

Eklentiler

• IMG_20250627_195527.webp
    IMG_20250627_195527.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin Eki Görüntüle 3610449
Marka güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama bu kadar net çıkması bence pozitif bu kadar net yalancı pozitif veya kuruma çizgisi görmedim açıkcası heveslendirmek istemem ama bence hayırlı olsun yarın hemen kan verin🤭🥰💐🎉🎉

Kızlar test aldım 10 dakika önce falan yaptım direk çizgi belirdi ama çok koyu bir çizgi degil belirtilerim yani mide bulantısı yorgunluk uyku hali yeni başladı var mıdır sizce böyle olanlar varsa lütfen cevap yazin Eki Görüntüle 3610449
Canım baya baya belirgin. Test markası ne? Bazılarında yalancı pozitif olabiliyor o yüzden sordum. Ama bence kan vermelisin. Benimde böyle silikti kanda öğrendim. Bak örnek olması için atayım.

Eklentiler

• IMG_5946.webp
    IMG_5946.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 29
Markası artimed olduğu için var ya da yok diyemeyiz. Hiç güvenilir değil herkese böyle çizgi çıkarıyor. Başka markayla yap canım 🌸

Back
X