Gebelik testinde beyaz çizgi

hatice9997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
119
38
18
20221013_020958.webp

Işıkta belli olan ikinci beyaz cizgı ne demek oluyor adetime kaç gun var tam bilmiyorum 28 ve 34 gün arası oluyor başına boyle birsey gelip hamile olduğunu oğrenen varmi yardimci olurmusunuz

Telefonun kamerasıyla flash açarak zor yakaladım cok uzaktan bakınca gozukmuyor yakindan bakınca beyaz cizgi parlıyor ve akşam yaptım testi ondan dolayi beyaz cikmiş olabilirmi başindan boyle olay geçenler varmii

Flashla cektiginiz icin cizginin gebelik durumda cikacagi yer belirmis testi yapmadan oncede isikta bakarsani gorunuyor cizgi. 1 hafta icinde adet olmazsaniz yenileyin. Gonlunuze gore olsun 🙏

Telefonun kamerasıyla flash açarak zor yakaladım cok uzaktan bakınca gozukmuyor yakindan bakınca beyaz cizgi parlıyor ve akşam yaptım testi ondan dolayi beyaz cikmiş olabilirmi başindan boyle olay geçenler varmii
Aynı durumu bende yaşadım canım amaaa maalesef negatif

Flashla cektiginiz icin cizginin gebelik durumda cikacagi yer belirmis testi yapmadan oncede isikta bakarsani gorunuyor cizgi. 1 hafta icinde adet olmazsaniz yenileyin. Gonlunuze gore olsun 🙏
İnsallah cnm ya bu ay hsg ye girdim oda gebelik şansını arttiriyormuş oyuzden kendimi bu ay baya kaptirdim hayırlısı

Back
X