Gebelik testinde çıkan beyaz çizgi

ayisigi_98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
22
3
1
27
IMG_3E10A8A0-41C4-41F1-84FD-B13649E9EBA6.webp
merhaba , ağustosun 9-13 arası adet oldum, 23-30 ağustos arasıda leke şeklinde kanama geldi pedi doldurcak kadar değil sabah uyandığımda geliyorsa akşam gelmiyor bazen peçeteye geliyor filan. Ayın 9 unu baz alırsam şuan adetime 2 gün geçti test yaptım testtede c çizgi var t de etrafı pembe beyaz çizgi var. Kafamda deli sorular işin içinden çıkamıyorum benim gibi olan yada bilen varsa yorum yapabilirmi.

Eki Görüntüle 3641279 merhaba , ağustosun 9-13 arası adet oldum, 23-30 ağustos arasıda leke şeklinde kanama geldi pedi doldurcak kadar değil sabah uyandığımda geliyorsa akşam gelmiyor bazen peçeteye geliyor filan. Ayın 9 unu baz alırsam şuan adetime 2 gün geçti test yaptım testtede c çizgi var t de etrafı pembe beyaz çizgi var. Kafamda deli sorular işin içinden çıkamıyorum benim gibi olan yada bilen varsa yorum yapabilirmi.
Testin hangi marka

Eki Görüntüle 3641279 merhaba , ağustosun 9-13 arası adet oldum, 23-30 ağustos arasıda leke şeklinde kanama geldi pedi doldurcak kadar değil sabah uyandığımda geliyorsa akşam gelmiyor bazen peçeteye geliyor filan. Ayın 9 unu baz alırsam şuan adetime 2 gün geçti test yaptım testtede c çizgi var t de etrafı pembe beyaz çizgi var. Kafamda deli sorular işin içinden çıkamıyorum benim gibi olan yada bilen varsa yorum yapabilirmi.
Test artimed se iyi değil. Daha önce bende o testen yapıp atmıştım. Yalancı pozitif vermişti ve insanlar o markanın iyi olmadığını söylemişlerdi. Başka marka test alıp tekrar denemelisin

Test artimed se iyi değil. Daha önce bende o testen yapıp atmıştım. Yalancı pozitif vermişti ve insanlar o markanın iyi olmadığını söylemişlerdi. Başka marka test alıp tekrar denemelisin
Kaset test yaptım onegatif çıktı dedim inşallah erken olduğu için oyüzden çıkmamıştır.

İnşallah picos tum geçen ay doktora gittim değilmiş artık herşey yoluna giriyor gibi hamile olduğumu hissediyorum belkide paikolojik hamileymişim gibi belirtiler oluyor 🥺
Aynısını 8 ay yaşadım her adet öncesi hamileyim dedim 😌 ne güzel bak artık picos değilsin maşallah Rabbim en güzelinden evlat nasip etsin. Artimed alma bir daha bana da pozitif göstermişti herkese atmıştım bu pozitif mi diye zor bir durum. Başka test markası kullan 😌

IMG-20250906-WA0009.webp
kızlar bata 3 gün var awox marka böyle çıktı sabah bu marka daha önce kuruma çizgisi bile cıkarmamıstı

Eklentiler

• IMG_20250906_110256.webp
    IMG_20250906_110256.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 14
Markanın adını hatırlamıyorum bebek ile başlıyordu sanki ama predictor iyi diyorlar.
Benim böyle çıkmıştı hamileymişim böyle çıkınca.

Eklentiler

• IMG_6977.webp
    IMG_6977.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 12
5 10 dakika sonrada böyle gözükmüştü ama

Eklentiler

• IMG_63CA62B5-40C5-475F-A8C0-BDB1D3091B9F.webp
    IMG_63CA62B5-40C5-475F-A8C0-BDB1D3091B9F.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 11
Hamilemisin peki
Evet 11+3 haftalık hamileyim inşallah sağlıklıdır. O testi yaptığımda hamileymişim. O kadar erken başladı ki midem bulanıyordu başım dönüyordu ama ben hamile olduğumu düşünmüyordum hatta ishal olmuştum. Hasta oldum klima çaptı diye düşünüyordum. Hızlı trenlere bindim yükseklik korkum olmasına rağmen yüksek yüksek salıncaklara bindim lunaparkta baya korka korka çığlık çığlığa herşeye bindim. Reglimde 29 günden 25 güne düşmüştü 3 gün olmadım dedim her halde tekrar 29 günde bir olucam ertesi gün olmadım test yapayım dedim 4 haftalık hamile çıktım

Evet 11+3 haftalık hamileyim inşallah sağlıklıdır. O testi yaptığımda hamileymişim. O kadar erken başladı ki midem bulanıyordu başım dönüyordu ama ben hamile olduğumu düşünmüyordum hatta ishal olmuştum. Hasta oldum klima çaptı diye düşünüyordum. Hızlı trenlere bindim yükseklik korkum olmasına rağmen yüksek yüksek salıncaklara bindim lunaparkta baya korka korka çığlık çığlığa herşeye bindim. Reglimde 29 günden 25 güne düşmüştü 3 gün olmadım dedim her halde tekrar 29 günde bir olucam ertesi gün olmadım test yapayım dedim 4 haftalık hamile çıktım
Sağlıkla kucağına al canım benim ☺️ bende de bir kırgınlık var duygusallık ishal grip diyemem ama nezne oldum halsizlik burnum tıkalı gibi , arada çok hafif biğdem yokluyor gibi ağdet olucakmışım gibi hafif ağrılar başladı inşallah allahım kucağımı boş bırakmaz

Back
X