Gebelik testinde iki üç gün peş peşe silik çizgi çıkması

Hiresa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
702
335
53
34
Kızlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Normalde 28 günde bir regl olan biriyim 32 gn oldu dün ve bugün sabah ilk idrar ile test yaptım ikiside silik çıktı 3 4 ay öncede böyle bir şey yaşadım ve 1 hafta sonunda hasta olmuştum 🤦🏻‍♀️ böyle durum yaşayan var mı deneyimli anneler bana bilgi verin lütfen

Benim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum

Eklentiler

• 15886565034428345641709103610808.webp
    15886565034428345641709103610808.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 225
Benim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum
E sen hamilesin çizgin çok net

Ovulasyon testi de tam pozitif çıkmamış canım normalde adet zamani gebelik varsa daha belirgin olur biraz daha bekle istersen gebelik testi için de.

Yok üstteki lh yazmayi unutmuşum alttaki hcg ilk defa lh yaptım

Aaa pardon LH testiymiş ben gebelik sandım hcg de çizgi göremedim canım

Belki geç dollenmedir ikinci gebeliğini adetimden tammm on beş gün sonra öğrendim 😂 umutsuzluk yok yani.
Benim ilk olacak biraz korkuyorum 34 yasimdayim son 3 ay adetim 19 gunde bir olmaya başladı ve kısaldı 6 gune düşmüştü miyomlarim var da bu durum endise veriyor menapoz falan mi diye

Benim ilk olacak biraz korkuyorum 34 yasimdayim son 3 ay adetim 19 gunde bir olmaya başladı ve kısaldı 6 gune düşmüştü miyomlarim var da bu durum endise veriyor menapoz falan mi diye

Yok sanmıyorum gebelik istendiği zaman vücut piskolojkmen değişik tepkiler veriyor. Stres yapmayın çok etkiliyor.

Benimde aynen bu şekilde canım. Evet sağ kasığıma ağrı giriyor birden bacaklarıma doğru 🤦🏻‍♀️

Allah en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻

Canım ne oldu sonuçların ne zamandan beri giremiyorum buraya takip edemedim teşekkür ederim cevaplarınız için

Back
X