E sen hamilesin çizgin çok netBenim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum
E sen hamilesin çizgin çok net
Öyle mi pekiOvulasyon testi de tam pozitif çıkmamış canım normalde adet zamani gebelik varsa daha belirgin olur biraz daha bekle istersen gebelik testi için de.
Aaa pardon LH testiymiş ben gebelik sandım hcg de çizgi göremedim canımBenim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum
Öyle mi peki
Benim ilk olacak biraz korkuyorum 34 yasimdayim son 3 ay adetim 19 gunde bir olmaya başladı ve kısaldı 6 gune düşmüştü miyomlarim var da bu durum endise veriyor menapoz falan mi diyeBelki geç dollenmedir ikinci gebeliğini adetimden tammm on beş gün sonra öğrendimumutsuzluk yok yani.
Benim ilk olacak biraz korkuyorum 34 yasimdayim son 3 ay adetim 19 gunde bir olmaya başladı ve kısaldı 6 gune düşmüştü miyomlarim var da bu durum endise veriyor menapoz falan mi diye
Benimde aynen bu şekilde canım. Evet sağ kasığıma ağrı giriyor birden bacaklarıma doğruBenim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum
Evet o da olabilir canımBelki geç dollenmedir ikinci gebeliğini adetimden tammm on beş gün sonra öğrendimumutsuzluk yok yani.
Allah en kısa zamanda nasip etsinBenim ilk olacak biraz korkuyorum 34 yasimdayim son 3 ay adetim 19 gunde bir olmaya başladı ve kısaldı 6 gune düşmüştü miyomlarim var da bu durum endise veriyor menapoz falan mi diye
InşallahAllah en kısa zamanda nasip etsin
Canım ne oldu sonuçların ne zamandan beri giremiyorum buraya takip edemedim teşekkür ederim cevaplarınız içinBenim de böyle çıkıyor canim sıkılıyor 3 gundur adet olmuyorum hatta beyaz akintim var bugun de sivilce çıkmış burnumda karnim kasiklarim ağrıyor hamileyim havasina girip ikidir negatif alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?