- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 37
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Artimed markaysa bende de böyle çıkarttı negatif geldi kan sonucum. Ama diğer testlerdeyse bence pozitif. Ya birakç gün takip edin koyuluğunu ya da direk kan verinİlk 5 dakikada çıkan sonuca guvenebilirmiyim
Ilk beş dakkikada çikmişsa muhtemelen vardir kimyasal diyilse gun gectikce koyulaşicak 1gun arayla yeniden yapİlk 5 dakikada çıkan sonuca guvenebilirmiyim
Artimed benim böyle çıktı geleyim şuan artimed dışında başka test aldım istersenİlk 5 dakikada çıkan sonuca guvenebilirmiyim
28 temmuz gibi adet olmuştum daha adet olmadım yumurtlama tam ne zaman oldu emin degilimAdet tarihiniz ne zamandı veya yumurtlama ne zaman biliyor musunuz? Test hangi marka?
Soyle birşey oldu bu ara çok sık idrara çıktığım için eski geceden beklemiş idrarla yaptım bir tanesini bu çizgiyi bile çıkarmadı ama taze idrarla yaptığım hemen çıktı cizgiIlk beş dakkikada çikmişsa muhtemelen vardir kimyasal diyilse gun gectikce koyulaşicak 1gun arayla yeniden yap
Kan vermeyim mi yani guvelmez mi testArtimed markaysa bende de böyle çıkarttı negatif geldi kan sonucum. Ama diğer testlerdeyse bence pozitif. Ya birakç gün takip edin koyuluğunu ya da direk kan verin
Kan vermeyim mi yani guvelmez mi test
Sabahin ilk idrari ile yaptinsa silikde olsa çiktiysa 5 dakikada gebelik var demek 1gun ara ver sonra yeniden yap koyulaşiyorsa emin ola bilirsinSoyle birşey oldu bu ara çok sık idrara çıktığım için eski geceden beklemiş idrarla yaptım bir tanesini bu çizgiyi bile çıkarmadı ama taze idrarla yaptığım hemen çıktı cizgi
Hiç öyle deme 4 erken gebelik 2 kaset testte yalancı pozitif gördüm canım maalesef. Burdaki herkes kesin hamilesin kan ver hemen dedi. Her seferinde bu sefer kesin hamileyim dedim hep negatif çıktı. Özellikle artimed in bu kaset testi pozitif vermişti bende bulabilirsem atayımSabahin ilk idrari ile yaptinsa silikde olsa çiktiysa 5 dakikada gebelik var demek 1gun ara ver sonra yeniden yap koyulaşiyorsa emin ola bilirsin
TAm emin olmak içinse kan testi verirsen kesin bileceksin zaten hamilelik oldugunu
Hamilelik yoksa cizgi çikmaz zaten onemli olan kimyasal olmamasi cizgi birdaha cikmazsa kimyasal gebelik yaşamişsindir
Kan vermeyim mi yani guvelmez mi test
Ben iki hamilelik yasadim ikincisinde tam gozlemledim mesela herseyiHiç öyle deme 4 erken gebelik 2 kaset testte yalancı pozitif gördüm canım maalesef. Burdaki herkes kesin hamilesin kan ver hemen dedi. Her seferinde bu sefer kesin hamileyim dedim hep negatif çıktı. Özellikle artimed in bu kaset testi pozitif vermişti bende bulabilirsem atayım
Yok kuzum benim gecikse de pozitif çıkabiliyor neden benim böyle oluyor bilmiyorum ama özellikle 3. Ayki testim burdaki çocğu insanınkinden daha koyuydu. Üstüne 2 tane daha yaptım onlar da öyleydi. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Bunlar da resimde gölge gözle bakınca bariz kırmızı çizgiler. Allah gerçek pozitifi görmeyi bebeğimi de sağlıkla almamı nasip etsinBen iki hamilelik yasadim ikincisinde tam gozlemledim mesela herseyi
Ilk gebelikde normal dollenmeydi 5gun gecince belli oldu
Ikinci gebeligim gec dollenmeydi adete son gunler kala hamilelik oluşmuştu gunumu biliyordum ilişkiden 15gun sonra test silik çikti sonra koyulaşti yani zaten emin olmak istiyorsan adetden gecmesi ṣart bu arada ben 2yil hamilelik istedim olmadi asla testim pozitif olmadi ne zaman hamileysem o zaman testim pozitif oluyor ilk 5 dakikada net pembe silik olmasi lazim kurumuş cizgi falan oluyor golge o yanilta bilir
Ama pozitif çikan nadirde olsa hamile olmayanda oluyor bu işler birazda karişik aslinda en iyisi gecikmeyi bekleyib test yapmak varsa çikar net çizgi lazim koyu guvenmiyorsan kan testi
O zaman idrarlami kaynakli birsey acaba en iyisi o zaman senin icin kan testi inşallah guzel haberlerini aliriz canımYok kuzum benim gecikse de pozitif çıkabiliyor neden benim böyle oluyor bilmiyorum ama özellikle 3. Ayki testim burdaki çocğu insanınkinden daha koyuydu. Üstüne 2 tane daha yaptım onlar da öyleydi. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Bunlar da resimde gölge gözle bakınca bariz kırmızı çizgiler. Allah gerçek pozitifi görmeyi bebeğimi de sağlıkla almamı nasip etsin
İnş canm ben de anlamadımO zaman idrarlami kaynakli birsey acaba en iyisi o zaman senin icin kan testi inşallah guzel haberlerini aliriz canım
Tekrar test yaptınız mı acaba28 temmuz gibi adet olmuştum daha adet olmadım yumurtlama tam ne zaman oldu emin degilim
Bende merak ettimTekrar test yaptınız mı acaba
Kanamam başladı pihti yoktu garip birşey düştü pihtiya hiç benzemiyordu kirmizi noktalar vardı içinde şuan test yapıyorum silik dizgi bile cikmiyorIlk beş dakkikada çikmişsa muhtemelen vardir kimyasal diyilse gun gectikce koyulaşicak 1gun arayla yeniden yap
Kimyasal gebelikmi gecirdiniz acaba şu an regli gibi kan geliyormu?Kanamam başladı pihti yoktu garip birşey düştü pihtiya hiç benzemiyordu kirmizi noktalar vardı içinde şuan test yapıyorum silik dizgi bile cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?