- 5 Ocak 2025
- 67
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi kekyapayim
-
Cok ince cizgi ne zaman cikti kuruma olabilirLütfen cevaplar mısınız bu ne demek. Bakınca negatif ama içini açınca dışında çizgi var anlamadım
Hemen çıktı 5 dkyı geçmemiştirCok ince cizgi ne zaman cikti kuruma olabilir
Malesef sorun burda adetim zaten geciktiAdete kac gun var iki gun snra tekrar yap test
Ozaman kan aldirMalesef sorun burda adetim zaten gecikti(
Ben en iyisi şimdi sağlık ocağına gideyim en yakında o var sonuç sanırım pazartesi çıkar ama bakalımOzaman kan aldir
Bencede kafan rahat olurBen en iyisi şimdi sağlık ocağına gideyim en yakında o var sonuç sanırım pazartesi çıkar ama bakalım
Bu test negatıf baska marka al dene eğer adet gecıkmesı varsa kaset teste daha ıyı cıkar onda cıkarsa mutlaka kan ver ama bu testı nerde görsem anlarım yalancı pozıtıf gıbı duruyor bence eczaneye gıt kaset var inşallah vardır mucıze haberı beklıyor olcaz hadı gıt bızede haber verLütfen cevaplar mısınız bu ne demek. Bakınca negatif ama içini açınca dışında çizgi var anlamadım
Çok teşekkür ederim üzüldüm cidden pozitif çıkmasını çok istiyordum test yapıp heyecanlanmak da yoruyorBu test negatıf baska marka al dene eğer adet gecıkmesı varsa kaset teste daha ıyı cıkar onda cıkarsa mutlaka kan ver ama bu testı nerde görsem anlarım yalancı pozıtıf gıbı duruyor bence eczaneye gıt kaset var inşallah vardır mucıze haberı beklıyor olcaz hadı gıt bızede haber ver
Bu arada dün de prodictor yaptım aşırı Silik bi çizgş vardı ama o kadar Silik ki kendimi kandırıyor olabilirimÇok teşekkür ederim üzüldüm cidden pozitif çıkmasını çok istiyordum test yapıp heyecanlanmak da yoruyorşuan sağlık ocağında sıradayım kan vericem pazartesi çıkar sonuç dediler
Ya pazartesiye kadar çok uzun eve giderken bence bir kaset test al catlarım burda vallah ben dua edicem bol bol ve bir daha bu markayı alma olur mu bu Marka çok sıkıntılı oluyor en ıyısı kaset Rabbim inşallah o güzel haberi verir sana sen de o güzel haberle buraya gelirsinÇok teşekkür ederim üzüldüm cidden pozitif çıkmasını çok istiyordum test yapıp heyecanlanmak da yoruyorşuan sağlık ocağında sıradayım kan vericem pazartesi çıkar sonuç dediler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYa pazartesiye kadar çok uzun eve giderken bence bir kaset test al catlarım burda vallah ben dua edicem bol bol ve bir daha bu markayı alma olur mu bu Marka çok sıkıntılı oluyor en ıyısı kaset Rabbim inşallah o güzel haberi verir sana sen de o güzel haberle buraya gelirsin
Kaset test yaptım malesef negatif çıktıYa pazartesiye kadar çok uzun eve giderken bence bir kaset test al catlarım burda vallah ben dua edicem bol bol ve bir daha bu markayı alma olur mu bu Marka çok sıkıntılı oluyor en ıyısı kaset Rabbim inşallah o güzel haberi verir sana sen de o güzel haberle buraya gelirsin
Üzülmek yok belkı hassasiyetı yuksektır algılama yapmamıştır bekleyelim bıraz daha sende komtrl et hep e nabızı belkı cıkar hafta sonu üzülmek sakın yok bakKaset test yaptım malesef negatif çıktı
Aynen artık ya sonuçta kan verdim kesin sonucu bekleyeyim bakalımÜzülmek yok belkı hassasiyetı yuksektır algılama yapmamıştır bekleyelim bıraz daha sende komtrl et hep e nabızı belkı cıkar hafta sonu üzülmek sakın yok bak
Bu arada çok tatlısın tanımadan bana destek olduğun için teşekkürlerrr insan tanıdıklarına soramıyor böyle şeyleriÜzülmek yok belkı hassasiyetı yuksektır algılama yapmamıştır bekleyelim bıraz daha sende komtrl et hep e nabızı belkı cıkar hafta sonu üzülmek sakın yok bak
Olur mu kuzum ya anlıyorum biz de geçtik o yollardan ne hissettiğini ne düşündüğünü çok çok iyi anlayabiliyorum o heyecanla bekleyiş hem stresli hem meraklı geçiyor farkındayım ama sen sakin kalmaya çalış olmazsa da üzülme her şeyin zamanı var olursa da nasibi gelmiş demektir önemli olan bizim sakin kalmamız üzülmememiz çünkü hormonlarınızı etkilememesi gerekiyor insan farkında olmuyor ama gerçekten çok fazla aşırı derecede etki altında kalıyor buna müsaade etmeBu arada çok tatlısın tanımadan bana destek olduğun için teşekkürlerrr insan tanıdıklarına soramıyor böyle şeyleri
Evet gerçekten öyle şimdi negatifi gördüm ama yine de tam emin olmak için pazartesiyi bekliyorum buraya da sonucu yazarım. Eğer negatifse ve regl olmazsam en azından kadın doğuma bir gider sebebini öğrenirimOlur mu kuzum ya anlıyorum biz de geçtik o yollardan ne hissettiğini ne düşündüğünü çok çok iyi anlayabiliyorum o heyecanla bekleyiş hem stresli hem meraklı geçiyor farkındayım ama sen sakin kalmaya çalış olmazsa da üzülme her şeyin zamanı var olursa da nasibi gelmiş demektir önemli olan bizim sakin kalmamız üzülmememiz çünkü hormonlarınızı etkilememesi gerekiyor insan farkında olmuyor ama gerçekten çok fazla aşırı derecede etki altında kalıyor buna müsaade etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?