Benimde böyle çıkmıştı şu an 11+2 oldum bile. Yüksek ihtimalle hamilesiniz, tebriklerMerhaba adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var sizce pozitifmi
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallahBenimde böyle çıkmıştı şu an 11+2 oldum bile. Yüksek ihtimalle hamilesiniz, tebrikler
Kaçıncı dakikada çıktı canım?Merhaba adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var sizce pozitifmi
İki dk içinde çıktı ikinci kez tekrarladım yine aynıKaçıncı dakikada çıktı canım?
Kaçıncı dakikada çıktı canım?
Canım gebesin hayırlı olsun2
İki dk içinde çıktı ikinci kez tekrarladım yine aynı
Merhaba bana da yardımcı olur musunuzMerhaba adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var sizce
Bir kaç kişiye sorunca olmadığını söyledi kafam çok karıştıBenimki de aynı böyleydi kan verdim 81 çıktı bugün tekrarlayacağım inşallah sizinki de öyle
Adetiniz kaç gün geçikti acabaBenimki de aynı böyleydi kan verdim 81 çıktı bugün tekrarlayacağım inşallah sizinki de öyle
Merhabalar ben bu ay yumurtlama takibi yaptım ve değerlendirdik.Adetime 2 gün var gün içinde 3.idrarla bu erken gebelik testini ikinci çizgi çok hafif çıktı yaptım bu şekilde çıktı.Hayatımda ilk defa bu testi yapıyorum sizce gebelik olabilir mi?
Sanırım bu durumda var görünüyor benimde öyle ama kan vermeden netlik kazanmıyor.kanda gebelik baktırın benceBaşka bir görüntü Eki Görüntüle 3248384
İnşallah yükselmiştir.Benimki de aynı böyleydi kan verdim 81 çıktı bugün tekrarlayacağım inşallah sizinki de öyle
Adetinize kacgun vardı acaba2
İki dk içinde çıktı ikinci kez tekrarladım yine aynı
Yorumunuz nedir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?