Gebelik testinde silik çizgi?

merhaba ben de test yapmıştım adetimin 1. günüydü çizgi silik çıktı yetmedi bir tane daha yaptım yine silikti doktora gittim erken olduğu için net görünmemiş gebe olduğumu öğrendim 9. haftadayım şimdi

valla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsi

valla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsin
Erken gebelik testinde çıkmadı normal testlerde mi pozitifi gördün hep canm yani kandada çıkmadı öylemi ama ilk kanda belli olur deniliyo hep

Erken gebelik testinde çıkmadı normal testlerde mi pozitifi gördün hep canm yani kandada çıkmadı öylemi ama ilk kanda belli olur deniliyo hep
aynen oyle oldu canim kaset testler pozitifti ilk pozitifi gordugumde kan verdim ngatif cikti ama 1 hafta boyunca hergun kaset test yapmaya devam ettim hep pozitif devam etti ama erken geblik negtif cikti o arada 1 hfta sonra tekrar kan verdim ve pozitifti

gecen hafta da kanamam basldi bu ay bkalim bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…