- 8 Ekim 2016
- 344
- 63
- 98
- 36
- Konu Sahibi AglayaIvanovna
-
hadi ya ben de merak ediorumDaha alamadım canım tatilya bugün bide nöbetçi eczane bulmak zor oturduğum yerde
Aldım aldım test ama sabah yapiyim diyorum :)hadi ya ben de merak ediorum
ama ya ben senden dha cok merakliyimAldım aldım test ama sabah yapiyim diyorum :)
Sabah yapmak en doğrusu diyolar ondan sabah yapiyim dedim yoksa çoktan yapmış olurdum bende meraktan öluyorum :)ama ya ben senden dha cok merakliyim
ozmn sabah uyandgimda hemen burya giricem isallah guzel haberkerinizi gorurumSabah yapmak en doğrusu diyolar ondan sabah yapiyim dedim yoksa çoktan yapmış olurdum bende meraktan öluyorum :)
Amin inşallah canımozmn sabah uyandgimda hemen burya giricem isallah guzel haberkerinizi gorurum
hadi kiz senden mesj bekliomAmin inşallah canım
Yaptım canım ama çıkmadı biseyhadi kiz senden mesj bekliom
saglik olsun canim bi kac gun sonra tekrarlaYaptım canım ama çıkmadı bisey
Yaptım canım ama çıkmadı bisey
hadi kiz senden mesj bekliomdün eşime söyledim gelirken al diye oda gidip erken gebelik testi almış predictor onda cikmadiysa kesin yoktur yani
Eşim Erken gebelik testi almıştı canm predictor çıksa onda çıkardı kesin amasaglik olsun canim bi kac gun sonra tekrarla
valla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsinEşim Erken gebelik testi almıştı canm predictor çıksa onda çıkardı kesin ama
Aa öyle şey olabilirmi acaba olmadı bidaha alıp denerim bivalla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsin
valla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsi
Erken gebelik testinde çıkmadı normal testlerde mi pozitifi gördün hep canm yani kandada çıkmadı öylemi ama ilk kanda belli olur deniliyo hepvalla benim gecen ay erken gebelik testinde cikmadi kanda cikmadi ama kaset testlr hep pozitifti 1 hafta sonra kanda da cikti fakat kimyasal oldu benim hatta postlarim var bakabilirsin
aynen oyle oldu canim kaset testler pozitifti ilk pozitifi gordugumde kan verdim ngatif cikti ama 1 hafta boyunca hergun kaset test yapmaya devam ettim hep pozitif devam etti ama erken geblik negtif cikti o arada 1 hfta sonra tekrar kan verdim ve pozitiftiErken gebelik testinde çıkmadı normal testlerde mi pozitifi gördün hep canm yani kandada çıkmadı öylemi ama ilk kanda belli olur deniliyo hep
gecen hafta da kanamam basldi bu ay bkalim bekliorumaynen oyle oldu canim kaset testler pozitifti ilk pozitifi gordugumde kan verdim ngatif cikti ama 1 hafta boyunca hergun kaset test yapmaya devam ettim hep pozitif devam etti ama erken geblik negtif cikti o arada 1 hfta sonra tekrar kan verdim ve pozitifti
Ay hadi bu ay olur inşallah canımgecen hafta da kanamam basldi bu ay bkalim bekliorum
Ben en iyisi bitane normal test alıp yapiyim ozamanaynen oyle oldu canim kaset testler pozitifti ilk pozitifi gordugumde kan verdim ngatif cikti ama 1 hafta boyunca hergun kaset test yapmaya devam ettim hep pozitif devam etti ama erken geblik negtif cikti o arada 1 hfta sonra tekrar kan verdim ve pozitifti
aynen sabh bi dene adet olana kadar umut var sonucta dimiBen en iyisi bitane normal test alıp yapiyim ozaman
Aynen bencedeaynen sabh bi dene adet olana kadar umut var sonucta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?