Gebelik testinde yarım saat sonra cıkan silik çizgi

Susoy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
204
77
18
30
Merhaba 21kasımda kürtaj oldum 10gün snra korunmadan devam ettim 39gün sonra adet oldum sanırım sanırım diyorum çünki azdı 28günde bir adet oluyrum eger tekrar oyle olursa yarın adet gnüm ama belirti gördügüm için test yaptm tek çizgi üzülüp cöpe attm 15dk sonra bi bakayım tekrar dedgimde cok silik cizgi gördüm sizce sonuc nedir

Ay bakalım benım erken gebelıkte sılık cozgıyı 3 sast sonra gordum ılk yoktu

O şekilde hamilemiydin evde sacma sapan testlerde denedim camasır suyuyla limon la diye güvenmiyorum cok ama
Evet cnm erken de yumurtlamadan 0 gun sora cok aılık cıktı hemde ılk dk da degıl dıger gun yaptıgımda daha belırgındı anladm

Eklentiler

• B94B8D38-3570-4D70-A01B-66BA3FD79D47.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 1.936
canım bende de çıktı şimdi deliricem ya daha 5. gün

Ama ben cuma yaptım gec cıktı braz silik pazar gene yaptım gene silik

canım 25 inde yumurtladım ilişki oldu tamam ben daha önce adete bir hafta kala silik çizgi yakaladım ama daha 5 gün oldu ilişkiden ya bu ne

Eklentiler

• F7885BF9-A0B7-4229-B855-870CED751401.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 1.853
canım 25 inde yumurtladım ilişki oldu tamam ben daha önce adete bir hafta kala silik çizgi yakaladım ama daha 5 gün oldu ilişkiden ya bu ne
Daha öncekinden olmus olabilirmi ilginc testlermi bozuk anlamıyorum

Stres yapma iki güne bir testi tekrar et yada kan ver kesin sonuç icin rahat etsin

canım eşime söyledim erken gebelik testi alcak gelirken
onda kesin çıkması lazım o zaman

Aynen kan testine gitsen 2saat bekliyosun ya yoksa o iki saat ole odaklanıysn ki daha berbat oluyorsun

aynen canım
eşime söledim erken gebelik testi alcak normal testte alsın bakalım nolucak

Benim de 4 gun once falan yaptigimda boyle silik cikmisti zaman gecince. 2 gun kala erken gebelik testinde cikti. Umarim vardir sizin de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…