O şekilde hamilemiydin evde sacma sapan testlerde denedim camasır suyuyla limon la diye güvenmiyorum cok amaAy bakalım benım erken gebelıkte sılık cozgıyı 3 sast sonra gordum ılk yoktu
Evet cnm erken de yumurtlamadan 0 gun sora cok aılık cıktı hemde ılk dk da degıl dıger gun yaptıgımda daha belırgındı anladmO şekilde hamilemiydin evde sacma sapan testlerde denedim camasır suyuyla limon la diye güvenmiyorum cok ama
Neyin 5.günücanım bende de çıktı şimdi deliricem ya daha 5. gün
Neyin 5.günü
Belki erken yumurtlamışsın dircanım 25 inde yumurtladım ilişki oldu tamam ben daha önce adete bir hafta kala silik çizgi yakaladım ama daha 5 gün oldu ilişkiden ya bu ne
Belki erken yumurtlamışsın dir
Daha öncekinden olmus olabilirmi ilginc testlermi bozuk anlamıyorumcanım 25 inde yumurtladım ilişki oldu tamam ben daha önce adete bir hafta kala silik çizgi yakaladım ama daha 5 gün oldu ilişkiden ya bu ne
Stres yapma iki güne bir testi tekrar et yada kan ver kesin sonuç icin rahat etsincanım adetten sonraki 10. gün akıntı geldi ama o zamanmı olduki döllenme
ya ilk defa ovuları bıraktım böyle oldu
Daha öncekinden olmus olabilirmi ilginc testlermi bozuk anlamıyorum
Stres yapma iki güne bir testi tekrar et yada kan ver kesin sonuç icin rahat etsin
Aynen kan testine gitsen 2saat bekliyosun ya yoksa o iki saat ole odaklanıysn ki daha berbat oluyorsunhay ben bu testtleri :)
Aynen kan testine gitsen 2saat bekliyosun ya yoksa o iki saat ole odaklanıysn ki daha berbat oluyorsun
Sen yap haber ver ona göre bemde yapayımaynen canım
eşime söledim erken gebelik testi alcak normal testte alsın bakalım nolucak
Herhangi bi gebelik berirtisi varmı sendeaynen canım
eşime söledim erken gebelik testi alcak normal testte alsın bakalım nolucak
Sen yap haber ver ona göre bemde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?