Teşekkürler inşallah yanlışlık yokturevt hayırlı olsun, kan verip netlestirin
Zannetmiyorum, herhangi bir hormon ilacı vs. Almadıysanız yanlışlık yoktur ,çok belirgin cıkmış çizgi.Teşekkürler inşallah yanlışlık yoktur
Hiç bir şey kullanmadımZannetmiyorum, herhangi bir hormon ilacı vs. Almadıysanız yanlışlık yoktur ,çok belirgin cıkmış çizgi.
Var o zaman canım bize de dua etHiç bir şey kullanmadım
Tebrikler canımmmmmmmMerhaba arkadaşlar dün sabahleyin gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada ikinci çizgi silikti sonradan yani 10-15 dk sonrasında tamamen belirginleşti hamile miyim sizce?
En yakın zamanda Allah size de nasip eder inşallah dua edicemVar o zaman canım bize de dua et
Tabi ki inşallah en yakın zamanda siz de bu haberi alırsınızHayırlı olsun canımhamilesin.Bizede dua edermisin
İnşallah canımmTabi ki inşallah en yakın zamanda siz de bu haberi alırsınız
Hayırlı olsun gayet net negatif mümkün değil...Merhaba arkadaşlar dün sabahleyin gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada ikinci çizgi silikti sonradan yani 10-15 dk sonrasında tamamen belirginleşti hamile miyim sizce?
Canım net anlayamadım ama silik var gibi sanki önemli olan kaç dk silik çizgi oldu? İki üç ek olduysa olabir ama beş dk falan sürdüyse negatif olabilir..Gebelik varmı yok mu bilemedim yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?