Gebelik testinden sonra gelen rahatlık aşırı oluruna bırakmışlık

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
4 ay önce 9 haftalık beneğimi kalbi atmadığı için kaybetmiştim.Doktor 3 ay korun dedi 3.ayın sonunda tekrar düşündük.Bu ay adetime 1 gün varken yani dün test yaptım silik çıktı.Bu akşam da yapacağım varsa kan testine gideceğim ama hiiiiç içimden gelmiyor gitmek nasıl olsa hamileysem öğrenirim diyorum.Kontrol manyağı olan ben folik asitimi bebe aspirinimi içip hayatıma devam ediyorum(doktorumun tavsiyesi üzerine kullanıyordum zaten) aşırı bir rahatlık var kendimi o işten bu işten soyutlamadım hayatıma devam ediyorum.Aklıma hiç olumsuz bir şey gelmiyor eski gebeliğimde her şeyi araştırır o öyle mi bu böyle mi derdim şimdi ise hiç aklıma gelmiyor bu kadar rahatlık normal mi ? Keza eşim de öyle boşver hatun hamileysen nasıl olsa öğreneceğiz bir kaç gün sonra gebelik testi kıpkırmızı çıkınca gideriz akışına bırak diyor bu iyi bir şey mi ?

Daha önce yaşadıklarınızın etkisi giderseniz kötü birşey olabileceğini bilinçaltına itmişsiniz bu sizi etkiliyor büyük ihtimalle.Aslında merak ediyorsunuz ama bilinçaltınız etkiliyor sizi.
Böyle akışına bırakmanız daha iyi inşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
Bu yeni beni çok sevdim 1 hafta önce eşim hiç beklemediğimiz anda işten çıkarıldı onu dahi kafama takıp nasıl olacak demiyorum.Her şey akışında öyle huzurluyum ki inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur nasipten öte yol olmadığını gördüm zaten

Canım hiç üzülme Allah çok büyük inanki veren de Allah alan da her şerde bir hayır vardır. Bu sefer hep iyi düşün iyi olsun inşallah.

İnsan da şu oluyor onun bu dünyada yiyecek ekmeği,alacak nefesi varsa zaten sağlıklı şekilde dünyaya gelir. Bende düşük yaptım. Ve ben ne kadar dikkat edersem edeyim,ne kadar düşünürsem düşüneyim bi faydası yok. Herşey takdiri ilahi.

Aynen öyle daha bu sabah yarın gitsem mi diyordum ama istemeye istemeye.Şimdi biraz beklemeye karar verdim.Yaratsak tırnağına bile kudretimiz yetmez yani o yüzden ben Allaha sığındım o yaşatacaksa yaşar ha yanına alacaksa da alır ağlasan da sızlasan da buna engel olamıyorsun

Bence tavrın çok hoş. Diğer türlü kendini strese sokcaksın. Öyle mi böyle mi. Şuan seninki tam teslimiyet. İnşallah bende senin gibi olabilirim. Annem bana şey demişti hamileliğimde kalp atışını duymak için gitcektim. Bi rahatsızlıgın yoksa 2.ayında git dedi. Bende merak ediyordum tabi kalp atışını duycak mıyım bi problem çıkcak mı diye. Annem de onun kalbini attırcak olan doktor değil ki atmasa doktor zaten bişe yapamaz demişti. Çok doğru.

Benzer seyleri hissetmistim bende. Yasanan olumsuzluklardan sonra bi bosvermislik geliyor insana. Zaten en kotusunu yasamisim bebek kaybetmisim bundan fazla ne olabilir ki gbi.( rabbim saglikli evlatlar nasip etsin bu duygusal durum ister istemez geliyor yoksa beterin beteri vardir tabi). Kendinizi kotu hissetmeyin bu belkide olumsuzluklara karsi gelistirsigimiz bi savunmadır. İcten ice korkuyoruz ayni seyleri yaşamaktan. Bence araştırıp takip edip kendinizi yormayin nasilsa su akıp yolunu buluyor eger kaybedeceksen nekadar arastirirsan arastir bu sonuç değişmeyecek sadece sen kendin yipratacaksin. İnsallah saglikla kucagina alirsin

Önceki gebeliğimde kaybedeceğimi rüyamda görmüştüm sanırım o yüzden o kadar detaycıydım.Buna test yapmadan önce yine rüya gördüm gülümseyerek huzurla uyandım umarım gerçekten hamileyimdir de bu rahatlığı yakalamışken devam ettiririm

Kandil akşamı hep dua ettim eğer sağlıkla kucağıma almak nasip olmayacaksa tutmamış olsun diye Allah biliyor ya içimi hayırlısını istedim Rabbim kimsenin sevincini yarıda bırakmasın inşallah öyle zor ki

Nasıl rüya görmüştün? İnşallah canımm. Bazen detaycı olmamak gerekiyo akışına bırakmak en güzeli

Nasıl rüya görmüştün? İnşallah canımm. Bazen detaycı olmamak gerekiyo akışına bırakmak en güzeli
Rahmetli teyzemi rüyamda görmüştüm hamile kalacaksın ama ölümler var demişti.Hep anneanneme yordum o aralar kanser tedavisi görüyordu.O aralar hamile kaldım dedem ben hamileliğimi öğrendiğim gün hastanrye kaldırıldı kanser olduğu anlaşıldı yoğunbakıma girdi derken bebeğimi kaybettiğim gün dedemi de kaybettim ah hayatımın en zor günüydü cenazesinde çok duramadım Şimdi ise dedemi gördüm rüyamda bana gülümsüyordu benim yerim çok rahat kızım çok mutluyum ben üzülme artık mutku ol dedi yanında bir bebek vardı öyle huzurlu uyandım ki

Ya inanmıyorum ne kadar güzel rüya görmüşsün. Çok mutlu olursun inşallah bundan sonra. Acıların yerine mutluluklar doldursun

Seni diğer konulardaki mesajlardan hatırlıyorum çok sevindim inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerler bu sefer gebeliğin...Ben de kaybettiğim bebeğimde çok pimpirikliydim, a'dan z'ye herşeye o kadar çok dikkat ettim o kadar çok düşünüp durdum ki sonradan acı şekilde anladım biz ne yaparsak yapalım Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz... Şu anda rahat olman o kadar onemli o kadar kiymetli ki. Umarım ben de yine hamile kalabilirim ve rahat olabilirim...Gelişmeleri bekliyorum test sonucunu yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…